Sabtu, 21 Ogos 2010

♥ GSC Signature @ The Gardens

Sepetang berjalan2 bersama dia 'lagi', mencari-cari apa yang xpasti.. jejalan di kaki 5 sebuah bangunan mewah alahai terasa bangga mcm org berduit plak, setiba di persimpangan aku terhidu masakan yg 'alahai, laparlah plak kan', lalu dan berlalu kami mencari2 dr mana dtgnya.. tetiba hidung 'occeh, hidung tau' haha.. ayat terbaik wook.. sambung cerita td, tetiba terpegun dengan sinema @ restoren mewah.. maka kami dengan rasa penuh duit di poket melangkah masuk, sah terpegun lagi.. GSC Garden ada 3 tingkat, 1 kaunter tiket dan bar tender , 2 dan 3ft Restoren.. maka kami terus naik tingkat 2, sekali lagi.. alahai cantiknya, mewah, tenang, mcm nk duduk terus kat situ.


Bab menu- apa!! biar btl mcmne nk sebut perkataannya ni, harga usah tanya.. sebelum lidah lebih terbelit, aku memilih Chicken Chop, dengan ini terciptalah ayat 
'Dinner at Garden GSC dengan dia insan yang dulunya pertama dan yang utama di hati :p


sangat cantik ~ mewah..
 Chicken Chop = RM15.00 
* sangat kenyang + banyak sangat2 = Gemuk..

Sprite = lupa hargalah..


Tak tahulah, kenapa eak... dengan dia, kami mesti berSprite... 
Pelik2....

sesiapa yg rasa xnak percaya silalah dtg tgk sendiri... "ugut@cabar"

Tiada ulasan:

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts