Isnin, 8 November 2010

Aku Di Wedding Kamu

Cinta zaman hinggusan....

tamat sudah segala cerita, setelah bertahun akhirnnya ketemu lagi d majlis kamu.. kau nampak lain sgt, kurus sikit rasannya.
adoi, kenapa ni... next question plz, "dah jumpa dia belum" oooi, knp soalan ni je... ahak3..

Tak sengaja lewat depan rumahmu
Ku melihat ada tenda biru
Dihiasi indahnya janur kuning
Hati bertanya pernikahan siapa

Tak percaya tapi ini terjadi
Kau bersanding duduk di pelaminan
Airmata jatuh tak tertahankan
Kau khianati cinta suci ini

Tanpa undangan , Diriku kau lupakan
Tanpa utusan . . . Diriku kau tinggalkan
Tanpa bicara . . . Kau buat ku kecewa
Tanpa berdosa . . . Kau buatku merana
Ku tak percaya . . . Dirimu tega
Nodai cinta . . . Khianati cinta
aku doakan agar kamu bahagia hingga kehujung nyawa
♥ SELAMAT PENGANTIN BARU ♥

dan antara pertama, kedua dan ketiga.. aku memilih yang kedua, ketika ~ kau suami ku KINI

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts