Ahad, 15 Julai 1984

♥ What writing mean to me

Utk julang kali fOr my cOmeback, nOthing much tO write cOz i'm still sengal2 ubi, why writing and why ON blOg? mulanya rasa patut ke.. fOr what? semata2 nak share cerita. Tak takut ke, kalau salah laku.. lama2 bertepek kat SINI, jujur kawe rasO gemmO sungguh. buke cerita kawe ja, cerita hOk demO pun banyak dale ni.. lagi2 kalau u all nak tahu.. tp ni, i lah yang rasa ' blOgwarking' boleh hilangkan rasa sawan dale hati'.. & memandangkan aku like tO talk a lOt something, i thing my talking cOuld make sense fOr Others, dr buang idea yg pelik2 why nOt aku ilhamkan, oocehh...;) nOw, i can share dgn semua Ogre. sO for writings after this.. hOpe yOu guys have great time reading my thOught Okey.. =P


Luv you all~

2 ulasan:

wan_cikgumuzik berkata...

datang baca entri pertama awk. wah.. kecek kelate plak kan? heheeehe

Ayesha Ramlee berkata...

@wan_cikgumuzik hehehe, dulu roommate budak kelate. lidOh kawe dOq tahu guanO tertuka.. terima kasih ye

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts