Rabu, 26 Januari 2011

~ +6289694983040

Hahhhahahahah padan muka ko pOkcik, satu malaya udah tahu pembOhOngan kO sebenarnya.. Nampaknya kO kena tukar cara lainlah ye.. :) takpun elOk pukcik duduk je dale balai tu, tak susahkan Ogre..

Kenapa masih ada manusia yang nak amik kerja mudah mcm ni, marah sangat2 ni.. Maybe wrOng numbers macam yang bebudak Office cakap, tp takkan asyik salah je kan.. Last mOnts udah kena, ini kena lagi. Bukanlah kemarOk nak besar2kan benda cinOnet mcm ni tp tak sukalah..
TAK SUKA.. TAK SUKA

Mulanya ingatkan nak repOrt pOlis, puas cari nO fon dalam tenet tp tak jumpO.. Yang adapun nO balai pOlis Kuala Lumpur = 032415522, bOleh ke? kurang satu nO nOks
MARAHnya..


- First : Sorry sebab gambar kurang jelah
- Keduanya : Biau aku aja yang baca dan terangkan kat demO semuO ye lagipOn kawe meme pandai membaca, hehehe... Tapi kalau kOrangpun pandai macam aku, silalah baca sendiri ye... :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tOlOng bagi kredit maxis RM30, ke number phOne baru Pakcik 0128147159 pakcik lagi ada masalah kat balai pOlice, tak payah call kejap pakcik call.

- Pakcik ni gemar tukar nO agaknya, last day nO lain. ni lain lagi..
- Ayat dia dalam msj dalam gambar tu mcm bahasa indOn..
- Pandai pulak ckp jgn call..
- Ejaan mexiz pun salah..
- Eloklah kau duduk dalam tu pakcik oooooooi...

...banggang betul, tak sedar deq untung...
masuk sini, halal ke haram ni

silalah baca kalau nak tahu lebih lanjut

4 ulasan:

Mrs.Afiq berkata...

hmm, mak pun selalu kena nokss..siap ckp no mak terpilih ntuk menang rm10,000.00..AJE GILE!! tetibe je kan??mak pun biar je la..selagi x susahkan idup mak..huhuh

::ienafazlyna:: berkata...

kwn sye pernah dpt msg yg pakcik tu

A y e s h a Ramlee berkata...

@Mrs.Afiqaku dulu dpt dr company minumam, memandangkan aku praktical kat company tu, so selamatlah... :)

A y e s h a Ramlee berkata...

@AyeshaRamleeKami satu family dpt, sedihh tau.. napelah abe puliss tak tahan je pokcik tu eak.. senang sikit kita semua..

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts