Ahad, 9 Januari 2011

~ Cupcakes

Limo januari satu sombilan lapan poloh ompek, sokarang sudah tahon duo ghibu soboleh, makno ahhe sudah duo poloh tujuh tahon belalunyo sojarah kelahiran soorang bayi lolaki yang tak berapo ensem kek kolumpoh ni, cuma jam borapo den lupo sbb bukan hari den. Tapi den raso malam kot, sobab dio gholap tak mcm den corah kulit ahhe, den lahir jam seplo ompek minit pagi.

Ini bermakno, laki den dah duo poloh tojoh tahon. Tua ke dia? apopun den syukur sbb kami masih diberi kesempatan untuk bersama, mengecap kebahagiaan. Aminnnnnnnnnnn..

Dan oleh kerana itu, den nak wish lagi kalaupun mungkin da basi kot. Happy Birthday to My chenta cayang, Azrie Bin Mohammad Noor. Nak share sikit, sebab birthday dialah kami saling mengenali, tapi belum jatuh cinta lagilah dan first time jugak aku jumpa keluarga dia. seram + takut orang kata, tapi aku tak rasa gementar langsung, cehhh poyonya. Tapi serius ckp, dari pagi sampai tengah mlm aku bertepek kat rumah dia. biasa je rasanya, borak mcm dah lama kenal..

Di atas mengigati sejarah kelahirannya, aku membuat kejutan yg tak berapa nak terkejut sbb awal2 mamat ni mcm dah agak dah. heheheh... Padahal semalam baru bagi cakes kat dia



cupcakes colourful dari Erin's Homemade 

** Siapa kata murah tak sedap, korang silap okey.. kalau tidak mana mungkin aku order lagi dan lagi dan lagi (repeat), kiranya tempahan aku yang ketigalah ni... siap ada delivery lagi tau...



selepas di upgrade . suka suki je kan, + lilin je..



Suka picture ni, sbb rasa life lengkap. Rindu my family, semua ada dalam picture 2. 
- atas kiri : Along (1), Angah (2), Alang (3), Andak (4)
- Duduk Bawah : Abah, AKU yg comel momel (5), Dek Dha (6), Nard (7), Mak 

7 puteri semuanya.. bestkan :)




sayang nak makan



Untuk Tempahan : Erin (+6019-2421127), itulah yang tercatat atas kertas cenonet tu ye. calling molling cepat....



habis jugak.. thanz erin

2 ulasan:

fdzurita berkata...

delivery by pos laju ke? x terabur ke cup cake tu? aritu akak tempah choc yg ade wording tu,terabur..

AyeshaRamlee berkata...

kak ita, erin anta sampai rumah.. erin duduk kat KG baru je..

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts