Jumaat, 11 Februari 2011

~ Call Me Like a Gorgeous

Contest.. Contest.. dan Contest
ADA APA DENGAN CONTEST?

Saya udah tahu kenapa sejak pagi tadi denyutan jantung bergerak lebih pantas..... Nak tahu ke? mesti nak kan, korang memang suka je nak tahu kan.. ahakz.. Seriously memang semangat nak nulis entry kali ni, sebab akhirnya 1 malaya akan tahu nama KG perangkap best name saya dalam keluarga besar lagi bahagia 'RAMLEE Adam.. NOOOOO, bukan hadiah orait.bueaakkkk, walaupun tak sabar nak tunggu 14 feb 'bukan hari kekasih, tau', coeeihhhh... Okehy, nanti u all tahulah kenapa.. Cuma kalau nak tahu, baca lebih lagi 'membaca itu amalan bijak'. Before that nak wish thanz to cik inchik ppp empunya contest yang sudi tag saya.. TAJUK 'i like' ( gorgeous ke? ) sure nokz...... senyum sikit....


....syarat yang wajib @ dalam kata lain, patut korang tunaikan....
senang je..jom baca + sertai
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1.   Upload satu gambar. Tak kisah gambar apa pun. Yang penting kat gambar tu korang letak nama samaran korang yang gojes tu. Markah extra akan diberikan kalau gambar tersebut ada kaitan dengan nama korang atau cerita disebalik nama korang.



2.   Ceritakan kisah disebalik nama samaran korang yang gojes tu. Tak payah susah susah buat panjang lebar.
----> Antara mereka diatas berkata, my voice, my tidur dan yang paling penting kependekan yang mewarisi  segalanya bakat arwah nenek side Abah so nama KG 'Cek Peah' & KL 'ayesha' hehehe...

- Cek Peah a.k.a Ayesha 'Gorgeous kan? tahu dah...' mekasih ye, ahakz
- Ayesha kenapa? my full name is Siti Aishah bte Ramlee.. :p

3.   Masukkan banner contest  " Call Me Like a Gorgeous" dan link kan kepada entry contest ni.
----> Done

4.   Korang kena tag 4 orang blogger then bagitau yang diorang telah ditag.


5.   Masukkan link contest yang anda buat kat linking kat bawah ni. Kalau tak letak macham mana nak  tau korang join ke tak !
----> Done

6.   Nak follow ke xnak follow tu lain punya hal. Tapi yang penting,kalau korang dipilih sebagai   pemenang,tapi tak ada apa-apa respon...pemenang baru akan dipilih.. Melepass makk.
----> Saya nak follow jugak, biarlah apa orang cakap sekalipun... hhihi.. 161 adalah saya.. tantik kan... kikikih

7.   Due contest ni sehingga 11 March 2011,1159pm.
----> Orait bebehh

8.   Habuannya sangat superb. Dan akan diberitahu pada 14hb Februaru 2011 nanti.
----> Lagilah jantung berdupdap2 dengan laju... 3 hari lagi tp ibarat 3 purnama


Tapi kalau korang nak join jugak, click Contest " Call Me Like a Gorgeous"

2 ulasan:

RiaNbow berkata...

dye pown joint guk.. gud luck2

AyeshaRamlee berkata...

RiaNbow : mestilah, kata gorgeous kan... tq..tq..

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts