Ahad, 27 Februari 2011

~ Give Away dari Magrib!"

Assalamualaikum reader.. Nak tanya ni, ada sesiapa yang terbaca kisah ciptaan gegel yang berbunyi Destinasi ke Destinasi, ingat nak sambung kembali.. Before that hati dan mata tertarik nak join Giveaway dari Magrib dulu. Bukan sebab hadiah dari SINGAPURA (walau bercita2 tinggi nak menang =D)

Nak join jugak ke, just SINI <--- click sekuat hati :p


sebelum 2, baca syarat2 dulu beb...

1) Pertama sekali, kena la Follow blog gua..  penting tuh. gua check sapa tak follow.. hehehe.. ikut keikhlasan lah..
---> Followers (831)

2) Buat 1 entry simple gila! takyah nak panjang lebar. 
---> Yess boss

3) Entry kena ada gambar kat atas tu ea.. "magrib give away"
---> Done

4) tajuk entry? "Give Away dari Magrib!"
---> Ohh, okey..

5) tak payah nak letak header kat sidebar...
---> Nak letak jugak, kena marah tak?
(gegel balik yang tanya, hahahah) jwp ye..

6) tak payah letih letih jawab soalan.
---> Macam 2 pulak, okey je

7) yang penting.. anda kena TAG seorang sahaja... make sure dia tahu ea.. nak tag lebih pon buleh! tak kesah dan.. lagi suka ada lah! hehe
---> Okey kalau lagu 2, gegel tag 3 ogre

~ tarikh tutup 28 Feb 2011! ~

..jom join beb..


4 ulasan:

AiDa AzRyN berkata...

Good Luck! XD

Magrib berkata...

terima kasih sebab join... anda memang cool.. nanti saya announce pemenang nya ya!

Blogger Girl berkata...

@AiDa AzRyN mekasih,=D

Blogger Girl berkata...

@Magrib fuhhh!! da jampi, ayesha pemenangnya, hehehe

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts