Rabu, 9 Februari 2011

~ YOU ARE SWEET BLOGGER LIKE CANDY

Dulu ketika remaja, dunia tanpa hp rasa sawan. Macam 'tiddddddddakk' tp kini life tanpa blogger, mcm tak puas. Tapi itu cakap sang suami kepada sy, hihihihi... Memandai je kan, tp mcm betulpun ada!!

okeylah, godam punya godam akhirnya saya tertarik dengan blog Cik Nurul Harnani yang baik hati nak bagi award kat saya, mekasih ye.. :)
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Sweetkan, siapa? sayalah yang sweet tu.. ahakz

++++++++++++++++++

Syarat award yang buat sy layak untuk memilikinya...

1. Menjadi FOLLOWER blog nanie ----> Done, yang ke 526

2. Tampalkan award (click pada gambar award - then bole copy photo ye) & jgn lupa drop comment in this entry / shoutbox ye)
= Done walaupun sy cuma tampal berkali2 maybe gam X kuat kot :p 

3. WAJIB mulakan title entry dengan nama (YOU ARE SWEET BLOGGER LIKE CANDY)
= Udah

4. Tag 5 kawan2 blogger kamu...
(tak kisah new blogger / profesional blogger)

2 ulasan:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

hohoho akak di tag rupanye..gtau ler kat entry akak klu awak tag lg next time eh..leh join skli..

AyeshaRamlee berkata...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ : uhuhuu, baru tahu.. sebenarnya kak, ni first time ayesha join benda2 mcm ni.. banyak benda lagi kena blajar... heheh

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts