Rabu, 9 Mac 2011

TUTORIAL : Daftar churpchurp


ChurpChurp lebih kurang macam heartbeat.my / nuffnang.
Yang penting pendaftaran PERCUMA.

Cuma ikut step by step, senangkan.. baca dan fahamkan betul2 tau..

Klik LOGO di bawah ini. Burung comel saya akan membawa anda terus ke dunia lain
* jangan lupa baca cara daftarnya dulu ye.


Kita bermula sekarang

1. Cari dan klik pada button START HERE yang macam bawah ini

2. Kemudian, jumpa button Sign in ini. Aku pilih Facebook sebagai medium untuk ajar kamu. 

3. Tadikan, aku pilih Facebook so keluarlah page macam dibawah. 

4. Lepas klik Daftar Masuk pada skill 3, keluar page baru. Di bahagian ini, kamu klik pada kotak yang aku kotak katik kan.  


5. Kemudian klik dulu pada Rewards, Done!! Anda berada di posisi yang benar jika terjadi seperti page dibawah.

Button Tweet, abaikan jika kamu tiada. 

6. Seterusnya apa yang perlu kita lakukan, klik Settings dan lakukan apa sahaja yang diperlukan.

Sehingga selasai..

* Bagaimana mahu guna, klik -----> SINI

11 ulasan:

niesz berkata...

churp2 mmg best..ehe..tp cume yg x best, sbb kena rajin tukar2 banner tu kalau ade campaign baru..ehe..

Blogger Girl berkata...

@niesz itu yang letih tp berbaloi2, bak kata celcom =D

fiq berkata...

nice post..follow my blog

http://sayangcoco.blogspot.com/

n maybe u will win prize in my lucky draw content soon

cenderamataGIFTS berkata...

CG dah daftar, then nak buat macam ne lagi =D, TQ

❀Hanim_RosLan❀ berkata...

camne nak buat banner iklan banyak2 tu ye?

b l O g g e r g i r l berkata...

@fiq alah fiq sorry ye, tak perasan..

fenaina berkata...

kak, xjdilah daftrnya.
mcm mna ye.

A y e s h a Ramlee berkata...

@cenderamataGIFTS click sini..

http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/03/letak-iklan-churp-churp-dalam-belog.html

A y e s h a Ramlee berkata...

@?Hanim_RosLan? cari kat sini..

http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/03/letak-iklan-churp-churp-dalam-belog.html

A y e s h a Ramlee berkata...

@fenaina da daftar sampai mana...

Hanif Idrus berkata...

dah faham dah!!!

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts