Khamis, 10 Mac 2011

TUTORIAL : Harga Blog AKU


Siapa nak beli angkat tangan, aku bagi less 70%...
'alahai, kuat nau berangan...' masalahnya ada ke?
kalau ayat 'kalau' boleh digunakan..

- Zoom aku nak terbang ke kota Paris
- Terbang lagi ke Brunai
- Last sekali, nak bayar duit kutu nokzzz

Nak berangan macam aku, Mari Click SINI <---Sekuat hati :p


12 ulasan:

❀Hanim_RosLan❀ berkata...

hehe..saye punye blog harge RM 11,418.61,tp betul ke bole jual?

Blogger Girl berkata...

@?Hanim_RosLan? tapi ada ke yang nak beli? =d 'gurau jelah'

nukilanaffiza... berkata...

salam perkenalan...saya punya RM2k lebih je...huhuh..baru je blog saya tu...

anyway...singgah2 ke blog saya yer dan follow la...tq...

http://nukilanaffiza.blogspot.com

wasalam...

Blogger Girl berkata...

@nukilanaffiza... terima kasih sebab tinggalkan jejak...

❀Hanim_RosLan❀ berkata...

tu yg peliknye..harge mahal..tp xde sape yg nk beli..huahuahua

AiDa AzRyN berkata...

mahalnye.. haha.. XD

GaRy™ berkata...

blog gary RM15k++!! hehehe... gary follow cne yer~..

A y e s h a Ramlee berkata...

@?Hanim_RosLan? cer kurangkan harga skek... heheh

A y e s h a Ramlee berkata...

@AiDa AzRyN 2 dulu skang, mari kita usha bersama.... :)

A y e s h a Ramlee berkata...

@GaRy� silalah follow, mekasih.. kang ayesha balas follow ye.. :)

Qaseh Qistina berkata...

haha..blog sy RM 7,810.5 ..leh tahan mahal ye..salam kenal

A y e s h a Ramlee berkata...

@Qaseh Qistina salam kenal... jual cepat... heheheh

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts