Ahad, 6 Mac 2011

~ Banner BARU..

06-Mar-2011, 03:48 am. Saya baru siap update belog, tp ada rasa mcm tak puas hati sikit dan mungkin akan up sikit je lagi. Ape kata korang, semak ke atau okey dah belog ni.. Comment sikit.. =d

p/s - Lepas komen sila2lah ambil banner baru dari Blogger Girl. Terima kasih ye =D ( sayang lebihlah mcm ni) hehehe

create your own banner at mybannermaker.com!





4 ulasan:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

sakan tul cik adik manis ni mempelbagaikan blog dia huhu..rajin...rajin..
stiap kali masuk ada je pembaharuan

eppy blogging dik =)

Blogger Girl berkata...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ mata ni jahat, sat nampak mcm ok, sat nampak mcm budak2 17thn.. 2 yg tukar da tukar.. heheh, ok tak yg br ni, ke mcm rebina jugak.. hahaha

MRS NAZRI berkata...

lawo2..tp kalo tukar warna merah..lagik hot..ha6..ko kan hot...

Blogger Girl berkata...

@MRS NAZRI beb sebenarnya aku sendiri dah pening.. hahaha. cuma aku memg gila purple + hitam.. merah hot sangat.. tapi merah plus white, cun sehhh

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts