Khamis, 24 Mac 2011

~ Contest I ♥ My Friend


a.k.a


6 tahun dahulu, ketika gambar ini dirakam kami berada di pantai telok cempedak kuantan, Pahang. 'skema X ayat' he3... Ada apa pada sekeping gambar ni? 1001 kenangan, memang tak pernah terlintas benda ni kitorang mampu buat.. Inilah wajah2 gegel dan boboy yang lari dari asrama dengan memanjat pagar belakang, ha3.. Almaklumlah memasing jauh dari mak ayah.. Nak disedapkan cerita :p 'cerita betul2 Okeyyy'. OTWay balik kena tahan pak polisi, ha3.. Pucat muka memasing, hihihi... Bertambah lg best, kena marah pulak dengan warden.. aduhh memang Nakal + Jahat + Lucu + mcm2 adalah..

dari kiri belakang: Medan, O-wan, Taufiq, Nana
dari kiri depan: Ella, Tekang, Ambica, saya (Ayesha)

Saya, ketua asrama yang 'memang tak' boleh diharap langsung, idea sy panjat pagar.. Yang gegel jelah, tapi yang boboynya, tu si mamat baju putih kelabu, dialah ketua asrama dan dia jugak punya idea lepakking kat pantai sampe subuh.. Yelah, elok2 minta izin dah 2 so yang baik tak dapat maka yang jahat menyusul..

Lagipun tahun akhir, tak kisah kot kalau jawatan di lucutkan :p.. dekat 3thn, asyik tgk je ogre buat hal... 'bila lagi'. Oleh kerana saya banyak berjasa maka jawatan itu kekal.. oohhyeehhh... so let's enjoyyyyyy.. hihihihi, aduhhh.. nk gelak lagi ni, boleh pulak seluar tersangkut (bukan sy lah tp ogre lain)... hahahahha....

kalau dorang tahu gambar ni disiarkan mau kena duku agaknya.. :)
nak taq N A D I A....nak join click kat gambar atas sekali tu ye....TQ
Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts