Selasa, 29 Mac 2011

CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography

CARA2 PENYERTAAN MELALUI BLOG :

1 ) Buat satu entry berkaitan contest ni. ( CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography ) & letakkan banner contest di entry dan sidebar anda.
--> Done

2 ) Dalam entry tu, tulis SEBAB kenapa anda harus dipilih untuk menang PHOTOSHOOT PERCUMA ni. Dan juga, tulis TEMA dan shoot macam mana yang anda nak. Kalau ada contoh gambar lagi bagus. Contoh : Photoshoot couple, potrait, keluarga, kawan ataupun apa2 sahaja :)
 
--> Contest ni best sbb, bukan saya kata contest yang lain 'tak best'. Best jugak kalau tidak, mana mungkin Ayesha join sama. Cuma kali ni pasal PHOTOSHOOT, hadiahnya. 

Lagipun memang nak berfoto2 kembali, setelah sekeping pun kami tak dpt. Nak ambil lain boleh tapi semua tu perlukan ongkos. Dengan menjoinkan diri bersama, sedikit sebanyak membuka peluang untuk kami menghilangkan rasa 'panas hati', bila teringat gambar wedding. Entah mana hilangnya si juruphoto, hilang tanpa jejak, puas mencari. Duit upah udah diberi semuanya. Semua majlis, kami gunakan hikmat mereka. Majlis Pertunangan, Pra Wedding, Pernikahan, Persandingan, Berarak, Majlis Bertandang"kita kena tolong bisnes kawan2". 

Untuk penganjurnya, En Faridism wajiblah pilih saya.. he3
*agak2 ada unsur paksa tak.. :) ha3

Tema: Wedding atau Pra Wedding mungkin Photoshoot couple, boleh je yang mana2..

3 ) Link kan blog ni dalam entry anda
--> Okehh.

4 ) Diwajibkan follow blog ni untuk mendapat tahu updates terbaru tentang contest ni & kalau nak LIKE page Faridism Photography di SINI pun boleh :)
--> Ahli ke 588 - Facebook
--> Follower ke 354 - Blogspot

5 )Tag minimum 3 orang kawan dan make sure kawan anda tahu yang dorang kena tag.
--> N A N A

6 ) Tinggalkan link entry contest anda dalam komen dibawah.
--> Done 

due date : 1 April 2011 

CARA PEMILIHAN PEMENANG

1 ) Entry yang paling kreatif dan dapat undian tertinggi oleh judges akan menang :)

2 ) Bagi yang menang, kami akan pilih lokasi shoot untuk anda. Dan tema ditentukan oleh anda. Tarikh photoshoot jugak ditentukan oleh anda.

3 ) Photoshoot percuma daripada pagi hingga petang.

4 ) Anda akan dapat dvd gambar photoshoot yang telah diedit dan semua gambar photoshoot pada hari berkenaan :)

6 ulasan:

NADIA berkata...

di tag lagi dan lagi.. nak join yang ni.

b l O g g e r g i r l berkata...

@NADIA jom je join..

chot ok..! berkata...

gd luck..:)

b l O g g e r g i r l berkata...

@chot ok..! Terima kasih

Silent Thinker berkata...

gudluck!~
sy jugak join!
http://safiyahezora.blogspot.com

A y e s h a Ramlee berkata...

@Silent Thinker good luck k :)

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts