Ahad, 3 April 2011

~ Join TraFFic Blogger BARU

Assalamualaikum. Rasanya dah tiba masa untuk saya UP sikit, lagipun tolong menolongkan amalan mulia =D ditambah hari Jumaat ni kan... saya nak try naikkan "Traffic Blogger Baru" mcm aku (baru ke?)... hehehe... Lagipun aku asyik join menjoin je bloglist mereka antaranya, tengok dapat sambutan jugak.. tu yang aye try ni, agak2 UP tak mcam mike yang lain 2. ‘dengan harapan, berjalan dengan Izinnya’.

Dengan lafaz BISMILLAHIRAHMANIRAHIM, b l O g g e r g i r l merasmikan Bloglist GEGEL & Bloglist BOBOY buat pertama kalinya. JOm JOin...


SyaratNya:
1) Follow belog aku
2) Letak gambar bawah ni dalam post korang



3- Buat satu (1) entry bertajuk "Join TraFFic Blogger BARU". Cerita jelah apa yang korang rasa nak share asalkan tak kutuk aku udah lew, heheh..
4- Tinggalkan URL/link kan terus kat entry ni.
5- Khusus untuk Follower kurang dari 250

Sekian, Wassalam..

ada gifts untuk belog yang sejuk mata memandang :)

24 ulasan:

niesz berkata...

alamak, xdpt niesz nk join..huhu..gud luck dear..

niesz rase mayb effect la iklan mngga tu sbb adik niesz pnh buat iklan mangga tu then nufnang trus jd x aktif..

Blogger Girl berkata...

@niesz uhuhu.. itulah ingat nk ajak niesz join tp tgk WOW, da meriah follownya.. da tu nk buat mcm ne eak, delete je ke apa.. sebab seingat jelah, ilang masa daftar churp2.. tp ingat2 lupa gak ni,

NADIA berkata...

saya dah join, bloglist gegel..

http://khadiah.blogspot.com/2011/03/join-traffic-blogger-baru.html

Azura Idris berkata...

saya dh join....yeay!!!

bertindak ikot arahan!

http://azuraidris.blogspot.com/2011/03/join-traffic-blogger-baru.html

^^nu[dd]yra^^ berkata...

join jugak =)

http://ceriterachentanuddyra.blogspot.com/2011/03/join-traffic-blogger-baru.html

liyana shana berkata...

: tuan tanah join [!]

http://stilettoworld.blogspot.com/2011/03/join-traffic-blogger-baru.html

▒▒♥MTT || Ms toinkkk toinkkk♥▒▒ berkata...

MTT join gegel !! ;) ♥

http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/03/join-traffic-blogger-baru.html

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Okkk dah siap..silalah tgk yeer !!

http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2011/03/join-traffic-blogger-baru-aku-di-tag.html

NanaLicious berkata...

cik nanalicious dah join
http://kinderbuenosaya.blogspot.com/2011/03/join-traffic-blogger-baru.html

AniEs berkata...

cmne nk j0in nie??..xpndai l0rh....=(

hitammanis berkata...

Salam cik manis, saya dh join...silalah jejaki ke

http://lizahhamidin.blogspot.com/2011/03/join-traffic-blogger-baru.html

Sheda Argos berkata...

salam2 kite dah join hihihihi...
http://armsyanovella.blogspot.com/2011/03/join-traffic-blogger-baru.html

jenguk2 la yew.. lau ada yg salah sile tunjukkn..hee

santai Z A I N Y berkata...

join sama..
http://santaizainy.blogspot.com/2011/03/join-traffic-blogger-baru.html

kiz berkata...

semoga mampu mencapai apa yg di harapkan..sentiasa menyokong anda..

b l O g g e r g i r l berkata...

@kiz thanz kiz.. :D, insyaallah nanti kalau buat lagi ayesha info tau..

Rahsia Cinta berkata...

Salam sayang,

Wah macam menarik jer.. kire buat backlink la yerk bloggergirl??

Insyallah Rahsia cinta akan jejak anda biler tiba masanya...

AiN kEcHiK berkata...

suda join
http://keunggulancintasejati.blogspot.com/2011/03/join-traffic-blogger-baru.html

ain kechik berkata...

http://ainkechik95.blogspot.com/2011/03/join-traffic-blogger-baru.html

niesz berkata...

alamak, xley nk join, follower dah terlebey suda..hee...

Hamzi Sazali berkata...

suda join !
http://allaboutamzy.blogspot.com/2011/03/join-traffic-blogger-baru.html

blogonol berkata...

berkunjung sista dan salam persahabatan. terima kasih telah berkunjung ke blog saya, semoga persahabatan ini menjadi semangat untuk berkarya didunia blogging untuk kita semua. keep spirits and do the best

b l O g g e r g i r l berkata...

@blogonol hye, mekasih ye singgah sini.. salam mesra dari kami di Malaysia

fiEka berkata...

http://blazzingbutterfly.blogspot.com/2011/04/join-traffic-blogger-baru.html

done ! heee (;

b l O g g e r g i r l berkata...

Terima kasih untuk yang sudi join bloglish ayesha...

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts