Selasa, 8 Mac 2011

TUTORIAL : Daftar heartbear.my

Percaya tak kalau aku kata kehidupan hari ini perlukan duit, masuk tandas bayar RM0.30, tisu tandas 20sen, itu belum benda lain lagi ditambah dengan gaji yang ...( alhamdulillah ) mesti tak cukupkan, eeeaahhh everything money, kan. So aku nak ajak korang join heartbeat.my, ikut langkah-langkah dibawah ye

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?


PENDAFTARAN PERCUMA
1. Click iklan kat bawah ni untuk pergi kat website dorang.



2. Click ikon HEARTBEAT macam gambar bawah ni.


3. Then click CREATE ACCOUNT dan isi semua maklumat yang di minta, kemudian tick I agree HeartBeat's  (Terms of service) then klik continue.


4. dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah.

5. Click Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah)   
then isi kesemua maklumat yang diperlukan. Jangan lupa tick i agree and then continue.

6. Click GET A CODE (seperti lampiran dibawah)

7. Copy code yang anda suka, dalam kotak merah 2.
pilih yang mana pun.
p/s : Banyak duit, belanja aku tau.. he3

2 ulasan:

the faceblog berkata...

mintak dicopy ye. nak letak dekat the faceblog =)

Blogger Girl berkata...

@the faceblog di persilakan... =D

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts