Khamis, 17 Mac 2011

~ Seiring Sejalan, Sehati Menerjah

Entry memang masih baru tapi ini duluuuuuuuuuuuuuu punya cerita. Ketika kak Pinky Momma mengeluarkan entry yang berbunyi bila eqbal zack, ujang, yuyu zulaikha, khumaera ismail & qaseh dalia datang jengah? darah tinggi~, jujur saya ada rasa hati perangkap dengki cemburu je(no..no..no dengki bukan life saya okeyh). Tapi memang layakpun 'cer tengok cer tengok', belog dia makin gahh kan, last day saya tengok perkataan pertama yang kuar dari bibir nipis lagi pink saya ni :p.... WoW, tantiknya.. 

So sayapun menerjah followers yg ada, credit untuk yang sudi mengfollow belog saya. "tadaaa", alhamdulillah... Walaupun tak seramai kak Pinky, atleast mike hadirkan juga dirinya ke belog kecek senonet saya ni.. Betul kata kak Pinky, bukan sahja darah tinggi silap2 boleh sakit jantung plus jantung berlubang tau.. :)

tapi mike datang bersama, agaknya apa cerita mereka tentang belog saya ye? siapa ada jawapan, komen sat.. dari mata korang kalau korang jadi mike berdua, hehehe...


8 ulasan:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

ahahahaha apa la kamu ni yang..
smpai jntung berlubang..

sronokkan..teruskan berblogging..
kite sama2 masih baru..
jadi bile ada otaimer yg singgah mustila rasa nak lompat bintang hehehe

eppy blogging dik =)

Blogger Girl berkata...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ tul kak, sonok sangat.. hippy2...

AiDa AzRyN berkata...

wah. tahniah! hihi.. :D

Blogger Girl berkata...

@AiDa AzRyN mekasih.. :)

Ujang9897 berkata...

uik...hihi..

A y e s h a Ramlee berkata...

@Ujang9897 bederau masa nampak gambo ujang, skang ni ayesha ngah tunggu komen dari abe eqbal pulak,. sama mcm tunggu result, dupdap2

eqbalzack berkata...

salam...wahhh...mcmana abg eq tak tau ni? hehe
thanks so much ayesha...abg eq sgt2 hargai entry backlink ni...

A y e s h a Ramlee berkata...

@eqbalzack wassalam, masa buat entry ni, malu nak bagi baca.. lagipun taim tu, ayesha tak pandai dlm berbelog ni... thanz sudi komen....

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts