Isnin, 28 Mac 2011

Tolong Hentikan Bengong SAYA!!

Assalamualaikum readers, ayesha betul2 minta tolong.. Udah tak larat nak fikir lagi ni, pening plus geram plus nak hempuk2 je my LP..


cer tengok gambar dalam bulatan merah tu kan, kenapa jadi mcm tu ye.. sepatutnya gambar FB.. sy dah puas gedam a.k.a godek.. still sama, perlu ke sy campak je LP sekali dengan tenet ni kat bawah?.. geram benaran ni... Ingatkan belog sy je, tp try buat belog membe pun macam ni jugak.. kenapa ni!!!

4 ulasan:

NADIA berkata...

belum pernah terjadi lagi ni...

SayaNina berkata...

ssabar2...jgn nk hempuk2 bagai...:)meh dtg umah...

b l O g g e r g i r l berkata...

@NADIA nanti jadilah 2, hehehe...

b l O g g e r g i r l berkata...

@SayaNina nak alamat... ada mkn2 tak...

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts