Isnin, 28 Mac 2011

Tupperware Kakakshop nak bagi Tupperware Percuma


Sempena menyambut ulangtahun perkahwinan kami yang ke-2, kami nak bagi free gift tupperware kepada pengunjung Tupperware Kakakshop yang bertuah... Pemilihan akan dibuat menggunakan random.org dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan. Penyertaan dibuka selama 2 bulan bermula 4 Feb - 7 Apr 2011. Untuk menyertai anda mestilah
  1. Mempunyai blog/website free atau berbayar
  2. Alamat penghantaran di Malaysia

Cara untuk menyertai giveaway ni:
1. Follow blog ni.
---> Done
2. Jadi friend saya di facebook: kakakshop@yahoo.com
---> Tunggu Approve sahaja
3. Tulis 1 entry bertajuk "Tupperware Kakakshop nak bagi Tupperware Percuma"
---> Beress
4. Letak banner ni di entry tersebut & di sidebar anda serta linkkan ke blog ini
---> Okey
5 . Tinggalkan nama anda, link penyertaan, ID follower & nama facebook anda diruang komen
---> Ready

* nak join, click gambar banner atas tu ye.. :)

8 ulasan:

kiz berkata...

semoga berjaya..

toyolkiut berkata...

wah..
tupperware..

b l O g g e r g i r l berkata...

@kiz mekasih en kiz

b l O g g e r g i r l berkata...

@toyolkiut en toyolkiut yg udah lama tidak mengomen di belog saya, mane pergi ha.... jom lew join...

^^nu[dd]yra^^ berkata...

good luck =)

b l O g g e r g i r l berkata...

@^^nu[dd]yra^^ mekasih.. jomlah join sama

^^nu[dd]yra^^ berkata...

tuh la rasernyer ader member yg tag sy sblm nih tp x smpat lagi buat entry....btw, sy tag awak=)

http://ceriterachentanuddyra.blogspot.com/2011/03/contest-adik-beradikku-yang-cute.html

b l O g g e r g i r l berkata...

@^^nu[dd]yra^^ kena join jugak ni, tp tak de gambo yg cun selain empunya diri.. mcm ne ni... ahakz...

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts