Rabu, 27 April 2011

6th Anniversary GA @ kakyong.com

Assalamualaikum kepada semua yang baca entry ini. First sebelum Ayesha cerita lebih lanjut, jangan lupa letakkan nama A y e s h a Ramlee sebagai Referral anda ye.. terima kasih...


Click SINI

Syaratnya:

- Terbuka untuk semua yang ade blog & beralamat di Malaysia
- Jadi Follower kakyong.com dan Zuneta Card Craft
- Buat simple n3 tentang GA ini, tampal banner dalam n3, tajuk macam tajuk n3 ni la & tinggalkan link di kotak komen
- tag 1 orang kawan dan pastikan kawan anda tahu, kalo lebih pun okay..
- sila jawab soalan cepu emas.. bilakah tarikh nikah kakyong (ibu 3A).. boleh la selongkar di blog INI, hint : sila semak n3 2 tahun lalu Winking smile 
- checklist untuk  kotak komen – link n3, referral & tarikh nikah

 Zuneta Card Craft yang menjadi penaja untu 6th Anniversary GA

GA ini akan tamat pada 15 May 2011

sebelum ada yang tanya apa itu Zuneta Card Craft biar Ayesha, habaq mai.. jujurnya Ayesha tak sangka lupanya masih ada craft ini, seingat ayesha masa zaman sekolah dulu memang popular itupun 10tahun dahulu.. sekarang nie bila tgk semula cantik pulak.. dlu mana tahu seni craft ni kan...

yang buat ayesha tertarik dan rasa nak tempah: macam gambar bawah ni...

harga baru RM2.50

dan yang paling wowwnya, card bawah ni..

ha yang ini pulak, macam ni buat ni... lain pada yang lain ni..

apapun kalau korang berminat nak join, mari CLICK SINI dan kalau u all rasa nak beli craft dari ZUNETA CLICK SINI PULAK

Tag : The Games Bingo dan NaDia

kak yong ini jawapan untuk soalan no5
  • kenal penghujung Januari 2005
  • bertentang mata pada 5 Februari 2005
  • 2minggu kemudian, (12@13hb Feb, kak yong di risik)
  • dan pada 10 April 2005 kak yang sah menjadi tunangan kepada En Enal
  • Akhirnya pada tarikh keramat 30 April 2005 hari sabtu, yang menjadi saksi penyatuan dua hati.
  • Manakala kenduri persandingan dibuat pada esok harinya ahad 1 May 2005 begitu juga kenduri sambut menantu pada 2 May 2005 di Ulu Kinta, Perak..
SELAMAT ULANG TAHUN KAK YONG, DENGAN HARAPAN SEMOGA PERHUBUNGAN KAK YONG DAN SUAMI DILINDUNGI TUHAN DAN DARI SEGALA MASALAH.. AMIN, TAHNIAH JUGAK KAT KAK YONG YANG MEMILIKI 3 ORANG CAHAYA MATA...

4 ulasan:

hitammanis berkata...

salam dek,
akak nak join la.....tarikh tutup lama lagi, tapi lepas demam ni macam semangat lak nak join contest/GA banyak2.....hehehe

A y e s h a Ramlee berkata...

@hitammanis samalah kak, ayesha pun kalau bukan budak opis yang sakan tag... jom join, menang tidak tolak tepi.. :)

kakyong berkata...

salam Ayesha,

terima kasih for this n3.. i likeee...

maaf ya sebb lambat dtg semak..

dah lulus ya... ;) gud luck

1 HB for you.. ;)

A y e s h a Ramlee berkata...

@kakyong terima kasih kak... :)

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts