Jumaat, 15 April 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

terima kasih kepada mereka yanng sudi join contest 1st ayesha.. untuk yang nak join sama, mooh terjah SINI, berlangsung sehingga 15 june 2011

now, topik asal..

syarat no 4 - APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK.
kenapa? tp semuanya layan, cuma kalau siarannya bertindih dengan siaran yang ayesha lama tunggu, cth : astro 105 ada Raja Lawak, lepas tu tangan gatal gi tekan astro 611, best pulak kartun ni.. So dari pening kepla atau sebelum tv aku jd mcm gambo bawah ni, beq tutup je.. Puas hati dua2 tak tengok.. hehehe.. Simplekan.. 


syarat no 5 - Jika aku SUPERHERO ,AKU NAK JADI ...
taknak lah jadi superhero, nak jadi pramugari MAS ;p.. boleh naik boing 747 selalu...


syarat ke 3 - APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA.

ada 3 cerita yang paling aku suka gilew tgk, siap set jam tau utk waktu siarannya.. budak tak? ;)
mamat ni, sebenarnya hampeh tp baik hati beb.. setia kawan 'lah sangat' hehe..
'ha, ha, tak tahu, nanti cakap cikgu' hagemaru..

Ini lagi aku suka, bongok2 sawan.. hehe.. Geram toll, ada rasa nak je lipat2 budak2 ni. buh dalam pekat seluar masuk dalam mesin basuh.. Putar lama2 sikit.. hahaha..

sbb tak sabo nak tunggu dia besar.. Mamat ni aku tgk kalau ashben aku ada je.. best sikit, boleh sama2 berfikir.. :)


 
_ aku tahu korang mesti nak join samakan, so apa tunggu lagi tak reti nak click SINI sekuat hati korang _

4 ulasan:

Cik Sue berkata...

dtg dr segmen En Ben..
salam perkenalan... =D

fRaMe+LenSeS berkata...

hihih. selamat2.. mana tau kamu leh jadi pramugari betoi nt.. ;) nadh doakan ja

A y e s h a Ramlee berkata...

@Cik Sue hye cik sue, salam kenalan dari ayesha.. terima kasih sbb terjah..

A y e s h a Ramlee berkata...

@fRaMe LenSeS alah, da tak buleh lew, sbb ketinggian kurang banyak inci, hehe.. tp ni, cita2 my dady... so memg tk dpt nk tunaikan.. tp cita2 2 ayesha akn bawa utk generasi ayesha nanti... mana tahu kan... tinggi ke.. hehe

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts