Selasa, 19 April 2011

Bloglish Gifts

Assalamualaikum semua pembaca ayesha..

Entry pagi ni, cuma nak cerita pasal gifts untuk bloglish hari 2.. Ingat tak, lupa eak? takpe BACA sini kalau ingin kembali ke alam kemarin.. hehe..

Ayesha udahpun ketemu pemenangnya, cuma hadiahnya masih dalam proses pembikinan dan pagi tadi masa buka gmail, saya dapat email dari pemilik kedai gifts 2, dia kata giftsnya lagi 70% siap... lama lagi ke ni? ikutkan sebelum cipta bloglish ayesha da tempah tau, hope pemenangnya tak kecik hati.. :)

*antara gifts milik kamu yang memenanginnya, kenapa lewat siap "akk yang buat gifts 2, baru balik dari outstation katanya" *

6 ulasan:

NaDiA berkata...

tak sabo nak dapat gifts 2... :)

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Cantik gift ni purple lagiii.... nnt akk join contest "aku lapar" tu tapi tgh cari gambar ni dh jumpa yg sesuaiii nnt akk buat N3 yea!!

A y e s h a Ramlee berkata...

@NaDiA nanti kalau da siap, d pose ye...

A y e s h a Ramlee berkata...

@CT NoArIzAh ArIs ayesha memg gila purple, design rumah ni pun mejoriti purple... entahlah, kenapa eak gila purple? hehe

^^nu[dd]yra^^ berkata...

=)
suker! suker!suker! ;p

A y e s h a Ramlee berkata...

@^^nu[dd]yra^^ mesti lew wajib suke.. cantik kan.. hhehe

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts