Selasa, 5 April 2011

Bloglist GEGEL & BOBOY

Assalamualaikum dalam salam sejahtera. kini tiba masanya seperti yang di janjikan ayesha nak tutup tajuk entry pasal bloglist. Terima kasih banyak2 untuk yang sudi joinkan diri..

Maaf lew ye, lama tak update sebuk siapkan belog costomer lagipun internet macam slow sikit 2 yang lama biar berabuk belog sendiri :)

ada gifts untuk belog yang sejuk mata memandang
 memang ayesha nak bagi gifts, tapi bila difikir2 tak sesuai kot kalau 'sejuk mata memandang' yelah lain orang lain ideanya.. so Ayesha guna Random.Org untuk buat pilihan..






Tahniah untuk yang menang, yang tak dipilih ayesha betul2 minta maaf. Terima kasih sebab sudi join, insyaallah kalau ada rezeki ayesha akan buat lagi...

p/s : untuk yang tersenarai, sila2 emailkan nama, alamat dan fon no.
kat bloggergirl84@gmail.com selewatnya jumaat ni ye 08/April/2011, kalau lewat tak dapat cheq nak tolong.. :p

4 ulasan:

^^nu[dd]yra^^ berkata...

owh mgkin dah tlepas bacer kot sbb slalooo gak dtg blog nih n komen....hehehe....mmm..ok akan hntr mail skrg jugak....sori yer~

^^nu[dd]yra^^ berkata...

ok dah anta mail...cber cek ader x?

^^nu[dd]yra^^ berkata...

jom bacer..

http://ceriterachentanuddyra.blogspot.com/2011/04/yeay-yeay-yeay-nak-dapat-adiah-lagi.html

A y e s h a Ramlee berkata...

@^^nu[dd]yra^^ email tak dapat pun.. tak pe, nanti kalau da siap giftsnya ayesha minta alamat pengesahan sekali lg... :)

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts