Rabu, 20 April 2011

CONTEST AKU HITAM DAN MERAH

di tag oleh NaDia

"klik banner untuk join bersama"

tag

dan bawah nie gambar yang ayesha pertaruhkan, cehh.. hehe


di edit dan di candit oleh my sister..

berposing sementara menanti hujan berenti, di stadium Shah Alam..


saya rasa saya nampak KURUS dengan warna hitam&merah kerana NAMPAK KURUSLAH...

+ramai 2 tau yang cakap, kurus pulak kau hari ni... pelikkan.. dan itu sebablah bila di opis saya gemar pakai baju uniform ni walaupun hot.. :)

6 ulasan:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

adik kamu mmg rajin!
aduhh semua pun kamu masuk nih..all da best ya ;)

^^nu[dd]yra^^ berkata...

amboi...nmpk kurus gtu pakai hitam n merah....=) ..nk try lah ;p

A y e s h a Ramlee berkata...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ hehe, da ada yang tag kak.. lagipun tak th nk buat ape memalam ni, awal pagi da pening dengan paper work, mlm kita bercuci mata..

A y e s h a Ramlee berkata...

@^^nu[dd]yra^^ cikgu dd wajib try, tp itulew budak opis yg ckp, kita ni, ia kan aja lah walaupun aahh yelah, hehehe

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Silalah ke blog sy abl award kamu yea!
http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2011/04/award-dari-maklong-maaf-lewat-gantung.html

A y e s h a Ramlee berkata...

@CT NoArIzAh ArIs beres terima kasih ye.. :)

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts