Jumaat, 10 Jun 2011

Contest : Aku Yang Lapar!!

* untuk yang menang bloglish hari 2, hadiahnya masih dalam pembikinan..

syarat-syaratnya :

1. Follow atau tidak bukan pemarkahan, cuma kang terlepas pulak segala update.. Jadi follow je blog Ayesha Ramlee.

2. Buat entry "Contest : Aku Yang Lapar!!" dan masukkan sekali banner bawah ni kat entry. Cuma kalau nak letakkan sidebar, ayesha tak kisah.. (juga bukan pemarkahan)


3. Sertakan sekeping gambar awak dengan makanan dan nyatakan kat mana korang makan, mana tahu boleh 'jalan2 cari makan..'

4.   Tarikh tutup 15 Jun 2011 bersamaan dengan hari Rabu jam 11:59pm.

5.   Tag 3orang blogger dan pastikan mereka tahu.

6.   Tinggalkan URL entry contest ni kat comment.

Done...

Contoh gambar:-

 untuk permulaan Ayesha tag:-


Good Luck...

okey, skang dah joinkan.. now mari tengok sini..
- Sponsor Gifts dari MY Bff..
- Update Senarai NAMA..
- Senarai Hadiah..

90 ulasan:

AiDa AzRyN berkata...

nanti aida join ye. :)

hitammanis berkata...

dah ditag, nak joinlah....

http://lizahhamidin.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

^^nu[dd]yra^^ berkata...

wah dd memamg suker tgkp gmbo ngan makanan smbil mulur nganaga...nak joinlah nn ;p

^^nu[dd]yra^^ berkata...

*mulut

nelly berkata...

Gud luck ^^

Diey La berkata...

dear , i have some award 4 u ..
view my blog .. hee :D

Kamil Kahar berkata...

mestila nk join...

http://kamilkata.blogspot.com/2011/04/kamil-kata-contest-aku-yang-lapar.html

shigellazoster berkata...

SALAM cs DA JOIN UR CONTEST,,,,,, SILE JENGAH YEP!~... TQ

http://reflisea.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

Fadzillah Kamarudin berkata...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

Nana berkata...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

join

~~@lyci@~~ berkata...

akycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

tq ;)

AmiZa_izaMA berkata...

yehh... sy pn nk join juga
ramai2 jom-jom read entry ini

http://amizaizama.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

tQ

zaikulim berkata...

salam kak zai join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

mas berkata...

mas join gak

http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

tq

-Nureen- berkata...

nureen join
http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

taufidris berkata...

BRO FOLLOWER KE 200 JOIN

http://taufidris.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

Cik Nin berkata...

ayesha... cik nin dr blog cintajodohkahwin ni. thanx singgah blog cik nin. ni cik nin singgah kembali n follow.. ^_^

eb ezrin2 berkata...

join yer
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html
tq
id: eB ezrin

Belog MTT berkata...

sayamku..MTT join ! :)

http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

fiEka berkata...

Done ! (;
http://blazzingbutterfly.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

gadis melayu berkata...

salam.. atia join..^_^

http://kisah-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

wan nurul hezrina berkata...

http://mummymairacontestga.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

join kay

srikandi cinta berkata...

mcm best je

fatin sharahin khairudin berkata...

nak join jugak..=)

http://fatinsharahin.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

Cik Nin berkata...

ayesha,.. cik nin dh check dh kat blog cinta. tq ayesha... :)

~dYaHaHa~ berkata...

salam, amor join

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

follow amor balik k

A y e s h a Ramlee berkata...

@Cik Nin sesama, good luck

A y e s h a Ramlee berkata...

@AiDa AzRyN aida bila nak join nie

NOOR FATIN berkata...

saya join!!

id : noor fatin

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

:)

A y e s h a Ramlee berkata...

@srikandi cinta bila nak join, jom lew

Lelord berkata...

mamanajlaa join

http://canteek-selalu.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

A y e s h a Ramlee berkata...

@^^nu[dd]yra^^ cikgu taknak join ke?

Lelord berkata...

ehhh tu ada jek link akak

A y e s h a Ramlee berkata...

@Lelord lambat masuk kak, maybe line kot.. lepas update kat akak 5minute kemudian baru masuk :) sorry..

Cute MuM berkata...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

TQ

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

join..:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

✿Cik Bunge✿ berkata...

join sudah...
thanz coz jemput cik bunge..

http://aquazeyra.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

tulus sweet berkata...

adoi dear....tolong cek link saya. hehe

http://tulussweet.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

|| ainchumel || berkata...

join ye!:)

http://ain-chumel.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

ʇıqqɐɹ ʞıɔ berkata...

i join ;)

http://pimiaja.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

IRALAUGH! ヅ berkata...

DONE!
http://iralaugh.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

alyajane berkata...

join sudah :)

http://coretsi-alyajane.blogspot.com/2011/04/contestaku-yang-lapar.html

eITA berkata...

salam,
dh join,

http://my-khalish.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

follow sy jugak ye...

insanyangkesepian berkata...

saye ppon da join .
http://luahanhatinor.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

saye suke contest ni ^_^.

Chegu Zubir berkata...

Assalam...anda telah dipilih menjadi top 5..baca nih
Terjah Blogger Top 5

Chegu Zubir berkata...

Assalam...anda telah dipilih menjadi top 5..baca nih
Terjah Blogger Top 5

A y e s h a Ramlee berkata...

@Chegu Zubir terima kasih, chegu..

.........cP~ berkata...

salam.

bukan tak nak join, tapi tak ada gambar dengan makanan. gambar semua dah hilang bersama laptop lama-Kakashi-kun.. sob sob..

http://secukuprasasebuahcerita.blogspot.com/2011/05/bila-air-mata-berbicara.html

Cik Nin berkata...

eyesha, cik nin lom check lg dlm bank. tp yg buku tu lom dpt lg. eyesha dh dpt ke?

A y e s h a Ramlee berkata...

@Cik Nin dlm bank ashben ayesha kt smmlm tak ada pulak.. buku pun sama tak dapat lagi nie... :)

Izyan Masri berkata...

RAMAI JUGAK JOIN.MEMANG BEST SEBAB YAN BANYAK GAMBAR MUKA LAPAR.HAHA.INGATKAN YAN NAK JOIN TAU! :D

AiDa AzRyN berkata...

aida join!
http://www.aidaazryn.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

mya arissa berkata...

da join..=)
http://myaarissablog.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

peachippo gediks berkata...

dooonee ! law tak lengkap gtaw ea~~


http://peachippo.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

nsazwa berkata...

salam dik, Umi azwa dah join..mohon semak ye..

http://nsazwa.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

ika puk puk berkata...

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

Allec berkata...

http://lovegiftsforher.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html
id follow : anas.bella

qemamici berkata...

done!!
http://greyd0lphin.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

nEa FleriDa / nIL berkata...

SALAM..

JOIN.

ID: NEAFLERIDA/NIL

http://neaflerida.blogspot.com/contest-aku-yang-lapar.html

Nida berkata...

As-salam..

Kak Nida datang memeriahkan lagi pertandingan... moga2 ada rezeki.. ameeeeennnnn

http://nisajijah.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

id: Nida

tq:)

nEa FleriDa / nIL berkata...

silap2.. ni yang betul

http://neaflerida.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

sory yer..

Nida berkata...

Salam Ayesha..

wah.. berdebar Kak Nida bila dapat mesej dari Ayesha yg entri akak hilang....

Tadi pagi akak buka memang entri tu hilang.. ni bila akak buka semula, Alhamdulillah ia ada balik..

http://nisajijah.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

id: Nida

terima kasih sudi jengah blog personal akak... really appreciate it... :)

wassalam...

♥♥LiSsA♥♥ berkata...

salam.lisa join

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

id:lissa.

tq

Ms sunsWeetz berkata...

join

id folower:Ms Sunsweetz
link:http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

Ms sunsWeetz berkata...

link yg Ms bagi kat atas tu salah hehe ni yang betul punya huhu

link:http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

si mata duitan berkata...

sy join :)

http://rara-zura.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

Azura Idris berkata...

sya dh join...

sorry adk lambat join tggu NUR sampai..lallala


http://azuraidris.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

Isteri @ Ibu Cute berkata...

Saya join

http://hairulizacontestga.blogsport.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

Cik Meifaa' berkata...

Contest ini diiklankan disini..

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

annur_islam berkata...

Salam ukhwahh..saya joinn..:)

http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

Thanks..:)

fateen berkata...

dengan semangatnye SAYA JOIN!!

http://fatinoicacid.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

^_^

deqlis berkata...

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

id: deqlis

xi da ya berkata...

hii!
me join!
link:
http://aboutcontest.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

chek nnt eh?;)

umiliza989 berkata...

assalam...
join ye..

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

Lulu caldina berkata...

weewuu lulu singgah sini

wana berkata...

dh join dah....

http://wanashop2u.blogspot.com/2011/06/contestaku-yang-lapar.html

amiraliyana berkata...

joined!

http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/06/contest-aku-yang-lapar.html

Cik Rose Cute berkata...

Hai! Ayesha...Akak letak link baru

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/05/contest-aku-yang-lapar.html

hari tu salah type..blogsport...sepatutnya...blogspot..hehehe

A y e s h a Ramlee berkata...

alhamdulillah, ramai yang lapo upa nya... :P terima kasih semua..

The Games Bingo berkata...

join

http://thegamesbingo.blogspot.com/2011/06/contest-aku-yang-lapar.html

azi nur berkata...

mcm menarik..nanti saye nak juin..yipi!!

sobri yaacob berkata...

gud luck ok..

meoww cat berkata...

join...saya laparrrrr,....

http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/06/contest-aku-yang-lapar.html

my FELT shop berkata...

http://myfeltshop.blogspot.com/2011/06/contest-aku-yang-lapar.html

shera haifa berkata...

joinn

http://kontestaje.blogspot.com/2011/06/contest-aku-yang-lapar.html

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

join..=)

http://cikedispedas.blogspot.com/2011/06/contest-aku-yang-lapar.html

contest | annis berkata...

anis join :)

http://annisisshazwina.blogspot.com/2011/06/contest-aku-yang-lapar.html

Eja GaNu berkata...

nk join ^_^

http://ejahashim88.blogspot.com/2011/06/contest-aku-yang-lapar.html

isyam mirah berkata...

da join..

id follower : isyam mirah

http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/contest-aku-yang-lapar.html

Onitsuka_hana berkata...

join ek..hehe

http://onitsukahana.blogspot.com/2011/06/contest-aku-yang-lapar.html

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts