Jumaat, 8 April 2011

CONTEST SHOW ME who's YOUR BFF


jom join sama, atleast dengan korang menjoinkan diri kurang sikit cerahnya peluang untuk Ayesha menang ;p.. hahahahaha.. sebelum click SINI @ SANA, baca syarat bawah nie dulu.

  1. Terbuka kepada semua blogger.
  2. Jadi follower 'http://pfscollection.blogspot.com/' kerana salah satu hadiah ditaja oleh pfscollection
  3. Untuk syarat ke 4, 5, 6,  7,  8, 9, Click SINI... hahahahaha 
Last syarat ke 10. aku bagi tahu ye... Tarikh tutup : 1 Mei 2011 (Ahad)

sebelum cerita lagi belit2, nak kenalkan My BFF - Azyla Azrul

Kenapa Azyla? sbb kami kawan dari umur 4tahun sampai lew sekarang ni, kiranya hampir2 tp rasanya udah tak berapa nak hampir sangat, memasing udah meningkat usia tp udah sampai 23tahun lew kami ber BFF. Sekolah tadika sama, sekolah rendah, sekolah menengah, satu kelas dari tadika sampai from 3. From 4 and 5, sy kelas sastera 1 then my B  Sastera 2.

Pindah rumah sama, kebetulan kawasan yang sama tau, Bestkan BFF Ayesha, lagi best bila mak ayah Azyla sama macam mak ayah Ayesha, mama papa Ayesha mama papa Azyla jugak. Then Rahsia dia rahsia Ayesha cuma rahsia ayesha di bahagi 2, sebab ada BFF boboy gak yang BFF gegel tak bagi kawan sangat cz BFF laki tersuka perangkap terloving couple dengan Ayesha. 'tapi sayang jodoh kami tiada, pilihan keluarga yang diterima' ;D, BFF gegel and BFF boboy pernah di pertemukan dalam satu majlis cuma tidak sefahaman. Maybe..

Tahu, mesti nak tanye mana gambar my BFF boboy kan? :p... okey2 itu biarlah rahsia sebab terlalu peribadi kot.. hehehe

Okey2... Siapppppp.... Tak mahu tanye2 tau, biar jelah boboy 2... ;p

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts