Rabu, 27 April 2011

Jom Join Bloglist Jamal


kenapa nak masuk bloglish Jamal.
first dapat mengenali kita sesama islam, keduanya agar setiap cerita yang ayesha sampaikan disini dapat disampaikan ke mereka yang lainnya dan begitu juga dengan en Jamal yang mahu meningkatkan traffic di blog dan juga, semoga pemilihan ayesha untuk berada di antara senarai yang dinyatakan dapat meningkatkan blog kita sesama kita. Blog en Jamal berjaya menarik minat ayesha untuk membaca dan terfikir "15 cara dapatkan BE"

Ayesha mengenali blog Jamal ketika berjalan dari satu blog ke blog yang lain. Itu yang terus join sama ni, insyaallah dengan izin darinya kita akan bertemu lagi di alam maya ini..

dan untuk kalian semua yang nak join sama, click SINI

12 ulasan:

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Salam Ziarah dari Jamal dan Terima Kasih Jamal ucapkan sebab Cik Ayesha sudi join Segmen Bloglist Blog Jamal yang tak seberapa tue..

Jamal dah verify entry nie dan link ke Blog Jamal sekali. Dan penyertaan Cik Ayesha telah Jamal terima dan boleh tengok kat sini ye..

SENARAI PESERTA SEGMEN BLOGLIST BLOG JAMAL

ArulchelseA berkata...

saje jalan2

Fernando Torres scores first goal

A y e s h a Ramlee berkata...

@JAMALUDDIN ABU BAKAR terima kasih sebab terima penyertaan ayesha

A y e s h a Ramlee berkata...

@ArulchelseA jap nak tambah minyak jap... heheh

Syuxer berkata...

salam perkenalan dari bloglist blog jamal..singgah sini dan follow u..#245

A y e s h a Ramlee berkata...

@Syuxer terima kasih follow ayesha ye..

kodokencem berkata...

follow u

cik gelong berkata...

BW dari blog Jamal...

kisah life saya

A y e s h a Ramlee berkata...

@kodokencem tak follow pun... :)

A y e s h a Ramlee berkata...

@cik gelong sudah terjah

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Jamal dah ade Domain baru tau kawan-kawan..

www.jamaluddin.net

A y e s h a Ramlee berkata...

@JAMALUDDIN ABU BAKAR okey... :)

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts