Selasa, 19 April 2011

KAMI NAK AMIR TERKELUAR

selamat petang untuk semua pembaca belog ini,

sedang Ayesha berfesbuk tetiba di tag untuk menjoinkan diri dalam page ni ( KAMI NAK AMIR TERKELUAR ).. Saya tak like pun cume terfikir kenapa mesti tubuhkan club macam ni. cer fikir perasaan dia dengan family dia. 'dia bukan sedarah sedaging dengan ayesha apatah lagi sepusat sepusing' cuma, naluri manusia saya untuk bersuara.



cuba korang fikir secara lainnya, kenapa pihak A masukkan amir. logik ke kalau ada yang undi amir, maybe adalah yang undi utk dia, dia ada familykan.. tapi...................... contoh kalau amir keluar sekarang, korang takkan undi yang lain sbb semuanya da bagus2, kan... Ha dari mana pulak pihak A nak dapat duit pulangan, so bila amir still kekal, then korang takut amir kekal itu yg ramai datang mengundi.. so lu fikirlah sendiri..

*hanya dari hati kecil aku, harap tak ada yang terasa lagi merasa*
im sorry

6 ulasan:

♥ bella nabila ♥ berkata...

=.=..tengah berfikir pihak A dan amir . maybe kan .

A y e s h a Ramlee berkata...

@? bella nabila ? bella, maybe je.. mana ada perniagaan yang taknak untung.. :)

farah wahedda berkata...

a'ah laa tol jgk tu

Mizz Farah berkata...

pe leh wat...ramai yg undi amir... :)

A y e s h a Ramlee berkata...

@farah wahedda kan farah kan... hehe, cuma tfikir je.. tp klu sebalik tabirnya tak th lew pulak.. :)

A y e s h a Ramlee berkata...

@Mizz Farah mestilah ramai yg undi amir, klu tak mcm ne dia still kekal... :) 'kot'

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts