Jumaat, 29 April 2011

Kenapa Mesti AKU!!!

taknak cerita banyak... hati dekat2 nak panas, sat lagi ada meeting yang entah tak abis2 lagi. ingatkan buleh lew berhibur hati tapi ini yang jadinya... sedeyyy

 
kenapa mcm ni.... asal clear je semuanya, 4 kali saya try buka still gini, SAWANNN

macam ne nak buat eakkkk.. help..

8 ulasan:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

dik cuba sign out then sign in back..
sabar2..tarik nafas..

A y e s h a Ramlee berkata...

@??P.i.n.K.y MoMMa?? ooh mcm tu eak.. hihi... sebenaunya hati ngh panas, ingat nak gi makan jauh2 hr ni, tup2 bos ckp 'lepas rehat sy nk jumpa semua yg terlepas meeting kemarin' tak ke mengelupo smua buat paper... haha, padan muka :/

Fyna Man berkata...

aritu fina pun kena macam ni gak.
tapi lepas tue die elok sndri.
take time sket la.
sabar oke?
hehe :)

The Games Bingo berkata...

cik ayesha maybe blog ni, tak izinkan kot.. g lah buat paperwork 2... meeting first

A y e s h a Ramlee berkata...

@Fyna Man risau tau, ingatkan kenapa la jadi gini..

A y e s h a Ramlee berkata...

@The Games Bingo da readylah nk meeting... sebekkkk... hehehehe

Fyna Man berkata...

so sekarang da oke ke ? :)

A y e s h a Ramlee berkata...

@Fyna Man okey dah... mekasih ye..

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts