Selasa, 26 April 2011

My Life’s Story Blog First Giveaway




tarikh tutup : Sebelum cik My pergi Vietnam

tag : Azura .. MTT

cerita eak, kosng pulak ptg ni.. laponya....

memandangkan ini giveaway pertama dari my, my pulak kena join contest pertama ayesha jugak. hehehe.
*bila tgk my ada header baru, kenapa aku rasa mcm nak tukar lagi.. jahatkan mata ni, tetiba rasa mcm tak cun je. Siapa rasa aku jahat sila angkat apa yang ada dekat korang sekarang ni.. =D

my mula menulis dialam maya sejak 20 oktober 2008, entry pertama '1st sign up'.. mari mengimbas kembali sejarah 2008 ayesha dulu.. Oktober je ye :)

- Masih berkira2 untuk melangsungkan pertunangan, ie ke? maybe kot. yang pasti saya masih anak dara yang terkapai2 mencari erti hidup dalam dunia..

mari kita mengenali cik My
- memiliki fOllOwer seramai 571
- berbintang cancer 'sama seperti diri ini'
- suka sleeping meeping
- gemO hijO
- lOve pOOH
- SUKA MUSIC sentimental (jiwangnya) heheh

amik sini :

4 ulasan:

mynameismy berkata...

wah!!! selongkar habes!!!-.-'

tenks ayesha!! alamak! kena join GA?? baiklah! akan menyusul esok ok? hrni xsempat! hee

A y e s h a Ramlee berkata...

@mynameismy mestilah selongkah, kata nak menang.. hehhe.. join sama ye...

mynameismy berkata...

Entry anda sedang diadili...0_o

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/05/masa-untuk-mengadili-entry-entry.html

A y e s h a Ramlee berkata...

@mynameismy fuhhh menang... hik3, amin

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts