Ahad, 24 April 2011

Pendrive Dari Sperma?


jika dilihat pada pendrive ini sangat sesuai untuk kalian menjoinkan diri bersama2 dlm contest ciptaan saya.
"Aku Yang Lapar", marilah kita bersatu berpadu.. cehhh

saya sangat tertarik dengan 3 pendrive dibawah ini, dan mana mau cari ya.. Berapa darham agaknya? takpe tengok dulu ya... selamat berhibur, hehehe




omak aiii, mcm2 ado..

dan untuk lebih lanjut, BACA SINI.. baru betul "macam-macam ADA"

kredit untuk : Budak Botak...

12 ulasan:

kiz berkata...

yang sperma tu yg tak leh tahan tu..kreatif pendrive tu

A y e s h a Ramlee berkata...

@kiz sempoikan, mana nak cari... kalau yang biasa pun harga dah sekian, agaknya yang sperma mau tak ternilai... hehe

kambeng.karbonat berkata...

erkk.sperma?haha

A y e s h a Ramlee berkata...

@kambeng.karbonat hebat bukan... hehehe

wahidunaim berkata...

macam mana nk buat background blog?

A y e s h a Ramlee berkata...

@wahidunaim macam mana. nanti ayesha bg tahu ye...

Ujang9897 berkata...

otak manusia dah terlebih kreatif mcm ni la..=)

fadhdeela berkata...

kelakar pendrive yg last skali tu hihi :P

meh sini: Salma Peserta Mentor yang Terbaikk!!

Sini Jugak: Senarai Imam Muda Musim Kedua 2011

A y e s h a Ramlee berkata...

@Ujang9897 hebat bukan, benda yg tak pernah di fikirkan, issshhh

A y e s h a Ramlee berkata...

@fadhdeela tapi minatlah pulak

^^nu[dd]yra^^ berkata...

wah cam lamer la plak x singgah sini...ttiber dah ader lagu...cam best jer lagu tuh tajuk aper ek...???


btw, comey2 jer tgk pendrive tuh...hmmmmx join lg contest "aku yang lapar" tuh...sedikit bizi...tggu cuti hari pekerja lah...hahahahah

A y e s h a Ramlee berkata...

@^^nu[dd]yra^^ chegu, nanti join tau... utk gifts bloglish tu, ayesha geram gak ni.. lamabtnya akak tu nak siapkan...

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts