Sabtu, 30 April 2011

Sha Moda Belleza Lucky Draw


tarikh tutup : 31 may 2011

kalau nak join, click banner atas 2 @ SINI ye..

sekarang Ayesha nak share sikit, bisnes cik wanie dan ieka ni, kalau korang pakai tudung memang sangat sesuai singgah beli kat SINI, macam2 pashmina dan shawl @pun skraf  jual kat belog shamoda belleza ni..

antaranya:

saya minat ni, tapi da sold out. kita tengok yang masih adalah ye... :)




saya jugak minat yang ini, silver hitam... cun kan...

kalau korang berminat sama mcm Ayesha mai le singgah SINI

*penting : sebarang pertanyaan jgn segan sila tanye je kat ownernya, cik wanie &pun cik ieka. @pun hubungi mereka di SINI dan emailkan sahaja pertanyaan atau cadangan korang kat
shamodabelleza@gmail.com. (memandai je akukan,hikhik) tanye jelah apepun tp pasal tudunglah ye, yang lain cik ayesha tak tahu :)

nak tag : Azura dan MTT

2 ulasan:

HonEyBuNNy berkata...

yang silver hitam tu cantik la..

macam berkenan juga~~~.;-)

A y e s h a Ramlee berkata...

@HonEyBuNNy itulah cantikkan.... :)

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts