Isnin, 18 April 2011

TCB Golfaway 2011!!

Due date : 30 mei 2011 a.k.a ulang tahun wedding kami yang ke 2tahun.. 'macam ada harapan menang je' :D

syarat-syaratnya :-

1. Only fOr my fOllOwers :)

2. Nak wat entry ke, takmO ker..bOnda tak kesah..tapiiii..letak banner kat atas tu kat sidebar blOg uOls tau & link-kan ia ke GA ni :)
- Okey sahja..

3. Tinggalkan kOmen: "nak jOin gOlfaway ni!!" beserta nama panggilan uOls pada entry ni :)
- Beress..
tarikh tutup:
30 Mei 2011 jam 11.60pm

*nak join ke? click banner ye..

4 ulasan:

NaDiA berkata...

nak join jugak, sebab senang je syaratnya... :)

A y e s h a Ramlee berkata...

@NaDiA simple kan, tak perlu tag then bagi tahu kat sesiapa pun.. jom kita

bOnda berkata...

ok dear..dah view..
thanks fOr jOin my GA ;)
gOod luck tO yOu!
;)

nadia, esok last date tu ;)

A y e s h a Ramlee berkata...

@bOnda betul 2 jom nadia

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts