Sabtu, 9 April 2011

weekend yg bosan! x reti reti nak jengah?


Entry kali ke-3 dari Ayesha untuk kak Pinky MOMMA 'ada mcm bodek tak?' he3

Mohh kita join, wahai teman2 sekalian.. Tamat E S O K..

~ kenapa bosan sebab bosan lahh, samalah mcm kenapa ngantuk then jawapannya 'ngantuk' jugak kan ke sbb kurang tdo, takkanlah korang ckp kurang tdo., mesti ckp ngntuk jugak kan.. :) ... so samalah 2kan... hahaha.. Bosankan baca, sebab akupun bosan so bosan lew jadinya..

Okehy siyes punya, bosan sebab plan nak hanyut dibatalkan cz kami ada persidangan ini malam, bukan taknak hanyut siang2 mcm ni, tapi leceh lew nak bawa baju lain pulak ~

hanyut a.k.a berjalan-jalan tanpa arah tujuan

4 ulasan:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

wahh tukar layout lagikah huhu ;)
rajin lar awak nih..

ok ok nnt akak review k..tungguuu tau..
heppp..weekend nih ayeesha..chill2..

A y e s h a Ramlee berkata...

@??P.i.n.K.y MoMMa?? ha lew kak, tu pun ada rasa mau tukar.. ashben ayesha ckp 'asal mcm kanak2 17thn' cehhhhh... tp ni pun tak siap g nie

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

ayesha syg..entry utk kamu ;)

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/adik-ni-fenintapi-dia-rajin.html

A y e s h a Ramlee berkata...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ mekasih kak.. tapi url tu, ayesha da gelak, mcm seram sejuk je nak buka... hahah...

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts