Rabu, 4 Mei 2011

Aku CEMBURU, Pelik dan Menanti jam 11

selamat pagi kepada semua pembaca Ayesha..

ada 3 perkara dalam 1 penulisan. pertama, CEMBURU tgk blog korang tau. semuanya cantik2. jadi mulalah mata ni ada hasrat tak puas hati.. nak tukar lagi cuma a.k.a MALAS..

yang kedua, hari2 tgk ada je yang update cerita best2.. korang cerita ape ye, ada je idea.. Share sikit =D, blog NIE banyak contest plus giveaway je.. Kawe teringin nak update mace dulu, kemana hilangnya... maybe makan semut banyak kot.. :D

Ayesha rasa nak jadi mcm NIE, suka baca entry dia.. isi padat dan tak meleret2..


yang ke3, menanti jam 11.. smlm kat office, encik suami call 'esok boleh masuk tghari x, ke u mc ke' uik, pahal lak ni, suka2 je.. 'i ada hadiah utk u' ok i try minta cuti... [itu tandanya cuti saya masih banyak, so dapatlah saya berehat2 lagi hari ini]

HADIAH kau ku nanti.. tweng2

8 ulasan:

fazilzura berkata...

salam kenalan dr kite

Azree berkata...

Cemburu itu kan anugerah istimewa,

so kena cemburu lagilah.

:)

The Games Bingo berkata...

usaha update lagi, kata cuti hari ni kan...apa yang penting semangat.. :0

AiDa AzRyN berkata...

hadiah hapekah itu?jeng3..XD

A y e s h a Ramlee berkata...

@fazilzura salam kenalan jugak,,, :)

A y e s h a Ramlee berkata...

@Azree ok, kang ayesha cemburu lagi.. hik3

A y e s h a Ramlee berkata...

@The Games Bingo tak kuasa mak nokkzz

A y e s h a Ramlee berkata...

@AiDa AzRyN kejap lagi, ayesha update ye... :)

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts