Selasa, 3 Mei 2011

dah BUSAN..

salam kepada pembaca Ayesha..

sejuknya pepagi, klu hari2 macam ni.. mau tak siap kerja.. nak cerita pasal busan, dlu rasanya best je fesbuk pastu da busan, tak buka pun tak pe.. skang ni, rasa busan lak kat sini, tp klu tak buka ase nak buka benau bila dah on, tak ada cerita lain.. asyik yg sama je..

entry simple

saya yang rasa suka sayalah.... :/

4 ulasan:

AiDa AzRyN berkata...

eh best pe fesbuk.. hehe.. ;)

A y e s h a Ramlee berkata...

@AiDa AzRyN duu je, skng gamai wat bisnes.. dia tag dia dia tag dia, entah siapa yg beli tak tahu lah... tak bnyk berita mcm dulu, asyik baju.. cosmetic, ubat... so busan... :)

The Games Bingo berkata...

hahaha, ape kes.... hikhik.. patut lama tak update kat FB

A y e s h a Ramlee berkata...

@The Games Bingo kat office bukan ko jumpa aku je ke.. cehhh

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts