Khamis, 19 Mei 2011

Gunting Craft RM5..

19 May 2011 - 3:00 AM waktu Malaysia..

sila baca SINI, kalau nak tahu kenapa saya jual gunting craft ni.. cun!! tp pada yang dah tahu, sorrylah ye lambat update, sibuk sikitlew...  :)


Gunting Craft ni harga RM5.00 + pos = RM8.00

SC01 - Available

SC02 - Available

SC03 - Available

SC04 - Available

SC05 - Available

SC06 - Available

SC07 - Available

SC08 - Available

* Paper ONLY
* Sebarang bertanyaan, mesej 017-6638492 
* tolong bisnes anak buah saya tau


8 ulasan:

Azree berkata...

Kenapa lar zaman sekolah bab pendidikan seni tidak keluar lagi gunting macam ni,

Kalau tidak, mesti score A ;)

Jual2x...

(tolong promote~)

toyolkiut berkata...

oh..
comelya..
stiap satu tu fungsi/bentuk corak ia berbeza ke?

A y e s h a Ramlee berkata...

@Azree tp ms ayesha skolah dulu yg adapun gunting zigzag je, yng ombak2 tak ada agi.... promote lah ye... :)

A y e s h a Ramlee berkata...

@toyolkiut pandai2, lain2 design...

kakyong berkata...

cantik la, ada style guntingan tersendiri... :)

n3 terbaru kakyong
Suez diary–saya sudah review blog anda!!!
Adakah kerana dia kidal?!!!
Nora Elena–review episod 1 dan 2

A y e s h a Ramlee berkata...

@kakyong eammm, betul3

deqlis berkata...

wah cantik laa...

klu menang Ga ada dpt tak gunting nie??hihi..:))

Jom Join 4th batch GA Deqlis
terasa nak makan dodol? dodol segitiga pun ada Confirm Sedap!

A y e s h a Ramlee berkata...

@deqlis alo lololololololo, heheh, gunting ni anak menakan jual..

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts