Ahad, 1 Mei 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY

GA pertama bulan may.. Selamat menyambut hari pekerja, terutama untuk aku dan mereka yang bekerja... Puas toll tidur hari ni, fillll ala2 mendung berarak tp tak hujan.. :)


di tag oleh cik bunga

ni yang best ni, HADIAHnya

Grand Prize : Wang tunai RM100 *Izyan masri pilih*
Second Prize : Sekotak chocolate moist brownies
5 saguhati : review blog setiap bulan sampai ada giveaway seterusnya

(kalau tak dapat review, yang tunai pun kak Ayesha okeh je, tapi kalau sekotak pun layan gak 2.. :) maka pilihlah akak ye, hahahah) propa tau

sebelum tutup buku, nak share sikit bisnes adik Izyan ni..
v
v
v
v
v
EZ Brownies at Telok Intan



i suke baju ni, tapi mcm tak muat je... :p


ini yang best...

nyam2, melelehhh mak nokz.. utk lebih lanjut CLICK SINI..

nak tag : the games bingo dan nadia

2 ulasan:

Izyan Masri berkata...

WAAH.SIAP PROMOTE.MARKAH LEBIH NI.HIKHIK.FUUH2.TIUP SINI BIAR MENANG.THANKS JOIN YE KAK :D

A y e s h a Ramlee berkata...

@Izyan Masri Insyaallah... :)

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts