Ahad, 1 Mei 2011

Kraf Malinja Giveaway

di tag oleh The Games Bingo


nak tag : cik Bunga, MTT, Azura

tamat : 7 may 2011

cadangan
- try tanya kat kedai2 buku, buleh tak kalau nak tumpang pasaran.
- rajin2 follow balik mereka yang follow kita, ataupun follow je sesiapa. then kalau dorang follow barulah kembang bisnes nie.
- buat satu ruangan utk join segmen2 kat blogger ni, walaupun lari dari tujuan blog tu. tp link yang kita tinggalkan maybe menarik minat orang lain.
- selalu jadi menaja hadiah untuk contest atau giveaway yang ada kat blogger ni, first mai lew jd penaja contest ayesha.. hehehe.. 'Aku Yang Lapar'..

 sekian~ click SINI tau...

2 ulasan:

Kraf Malinja berkata...

salam :) terima kasih sudi sertai GA.

A y e s h a Ramlee berkata...

@Kraf Malinja Sesama..

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts