Isnin, 2 Mei 2011

SEGMEN: CITA-CITA AKU MASA KECIL


dulu masa tak pandai apa2, Abah nak Ayesha jadi Pramugari. so puas lew berlatih cakap london ngan abah hari2, walaupun is are then berterabur entah kemana... hehehe... tipu je.. :D


then ketika masuk alam persekolahan cita2 terus bertukar ibarat biru pekat ke biru cair :), berkenan bebenau nak jadi Interior Designer, susunan meja dalam kelas pun Ayesha yang gedik2 susun...


5tahun kemudian, alhamdulillah sambung belajar. walaupun jauh dari cita2, abah kata try je mana tahu boleh, 1tahun belajar benda yang memang tak minat, entah mimpi apa jadi suka gila2.. nekad nak tukar bidang.. 'Engineer' terhebat.. kononnya... :p

Alhamdulillah, result semuanya terbaik wook..

TAPI

ashben tak bagi kerja sebab 'dengki'... hahahaah....

kini kerjaya, jauh panggang dari api... bueakkkkk



i LOVE my JObs.. tp gambo atas ni, bayang2 jelah ye.. taknak cite rial... malu pulak...  so sweetttt

pasal blog awak 2, asenya tukar warna atau background je kot... :)

6 ulasan:

Shaherah berkata...

t shera baiki lg ea.. ^_^

tp pape pun thanks ea join.. shera first time wat segmen ni.. thanks sgt2 join2.. hargai sgt2 ni.. ^_^ nanti shera citer pasal cita2 shera pulak ea.. ^_^

A y e s h a Ramlee berkata...

@Shaherah okey.. :)

SHM berkata...

oh engineer...
gud luck ye..:D

eintan nurfuzie berkata...

HUHUUH..JALAN2 SNI

A y e s h a Ramlee berkata...

@SHM encik suami tak kasi... klu tidak dah betepek kat shah alam...

A y e s h a Ramlee berkata...

@eintan nurfuzie jumpa tak.. hehe

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts