Rabu, 25 Mei 2011

Update : Aku Yang Lapar!! Hadiahnya....

Assalamualaikum kepada semua peserta dan pengunjung Ayesha Ramlee.blogspot....

Alhamdulillah, 1st contest Aku Yang Lapar!! dapat sambutan..

Untuk yang belum check senarai nama sila terjah SINI..

Sponsor pertama dari my BFF, nak tahu apa? click SINI pulak..

Saya jugak, masih mencari sponsor untuk contest ni. Andai anda berminat, emelkan ke bloggergirl84@gmail.com sebelum 15 julai 2011..


Entry terbaik menarik 'bukan GAMBAR', bakal memenangi gifts istimewa dari My BFF.. Apa tu? Baco SINI..

- Tempat pertama, menerima voucer dari LONDON Weight Management 'Free 1 Quick & Easy Slimming Session' , 4 Kupon makan dari RASAMAS dan belognya akan di linkkan dalam SINI.

- Tempat ke dua, 4 kupon makan dari RASAMAS, Keychain FELT dan belognya juga akan di bloglish dalam SINI.

- Tempat ke 3 juga belognya akan di linkkan ke SINI, dan sarung HP FELT.

SAGUHATI

- 2 peserta bertuah memenangi 1 keychain 'felt'.

- 5 peserta untuk penanda BUKU.. dari anak buah saya, diapun sakan berbisnes skang nie..

- 10 peserta akan di linkkan ke http://ayesharamlee.blogspot.com/, jadi rajin2lah update..

- 5 peserta yang belognya akan di review selama 10 kali selama saya berbelog, hingga tamat tempoh lawatan.

- ?


* ada sesiapa sudi sponsor hadiah, emailkan ke bloggergirl84@gmail.com

6 ulasan:

NOOR FATIN berkata...

bsday saya 14 julai. bleh la dapat hadiah skali :P

A y e s h a Ramlee berkata...

@NOOR FATIN fatin, pe kata kita tuka2 gifts, hik2... terbaik gak tu... :P, jommm

meoww cat berkata...

hmm...teringin nak tempat pertama sbb nak kurus...

Cik Rose Cute berkata...

BESTNYA HADIAH...RASA-RASA AKAK MENANG TAK? HIHIHI

A y e s h a Ramlee berkata...

@meoww cat insyaallah, marilah kita menguruskan badan bersama2

A y e s h a Ramlee berkata...

@Cik Rose Cutehihihi, alah kak ni.. insyaallah ye...

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts