Jumaat, 10 Jun 2011

Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number

Nombor kegemaran saya ialah LAPAN '8' kerana 8 macam ikut kemana ayesha berada.. :p
Okay biar ayesha terangkan kenapa no 8 cuma akhir cerita nanti akan ada ayat TAPI, hehehe tapi tetap 8... Jadi saya mulakan bicara, sebabNya
-  Ayesha memiliki 8 orang adik beradik, Abang udah kembali kerahmatullah di Kota Singa.
- Adik beradik abahpun, ada 8 orang..
- Mak pun 8 jugak.. kira taknak kalah, he2
- hahaha, kali ni nak cakap malupun ada gak tp nak cakap jugak.. dari darjah 1 sampai darjah 6, exam mesti no 8... pernah jugak nak no 1 tp tetap no 8... ape sbb eammmmm...
- No tel rumah, no pintu rumah, no tel pejabat, no ic '19lapan4' , no hp, memang tak pernah rancang tapi tetap ada 8.. ditambah lagi, wang hantaran ada no 8, cehhh.. Kenapa nie....
- Yang lagi pelik, bila ada yang tanya?
( dah lama tunggu, " taklah baru 8tahun" ha mesti nak sebut 8)
okey sekarang nak sebut TAPI, hehehehe...
TAPI encik suami adik beradik ada 5 org je, cuma mertua je (mama ada 8, papa anak no 8 dari 8 beradik... So Everything 'kot' ada no 8.. CUN!!

  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 

  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.

  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.

  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.

  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) 

  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;)


  • jujurkan... hikhikhik
    Apapun tarikh tutup GA 25 JUNE 2011
    * nak join, click banner tau... :)

    6 ulasan:

    Cik Ezy Comot berkata...

    gud luck ye..
    =)

    The Games Bingo berkata...

    suka jugak no 8

    A y e s h a Ramlee berkata...

    @Cik Ezy Comot terima kasih

    A y e s h a Ramlee berkata...

    @The Games Bingo lapan memg best

    Dayana AZ berkata...

    ramai jgk taw suke no 8 :)
    thanks for joining! keep in touch n keep updated sbb mgkin tarikh tutup lg awal.

    A y e s h a Ramlee berkata...

    @Dayana AZ beres...

    Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts