Jumaat, 17 Jun 2011

Go to PAHANG..

Assalamualaikum semua, Ayesha sekarang ni OTW ke jengka 2, now kat genting sempah..
nak makan nasi minyak anak Mak Lang.. 'ayat terabur sbb pening kepla'..

doakan kami semua selamat..

Convoy sekeluarga, kaklong je dari Perak.
Semua anak2 Ramlee wajib pergi wedding ni (anak Mak Lang), last kerja kahwin.. jadi dari KL 6 kereta sampai Pahang nanti Cik Tina sekeluarga dah cop parking.. 7 kereta..

 kereta abah tetap depan sekali, 'abah jadi kompas' kata abah..
dalam kereta 2, dorang ber3 je..
 Abah, Mak dengan adik yang bongsu.

belakang abah : Kak ngah sekeluarga
then kereta Kak lang se family
kemudian kereta adik saya, se family jugak..

* kata abah, korang ada anak2 eloklah drive sendiri.. selesa sikit
tapi saya dengan kak mimi masih pengantin baru, tetap drive sendiri..
dengan alasan, nak manje2.. hahaha

kereta kak mimi last, lambat sangat keluar toll tadi..

( 7 anak, 7 kereta.. kalau 10 beradik, full parking ) :D

* saya nak upload gambar tp tak bisa, balik nanti ajelah saya share ye..
jumpa nanti, cuti 3hari..

Bye..
Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts