Selasa, 7 Jun 2011

'GurlsCloset Giveaway'


Tag : the games bingo
azura

hadiahnya sangat menarik..

(1)

(2)

(3)

** Pemenang pertama boleh memilih hadiah.
** GurlsCloset berhak menukar hadiah-hadiah tanpa sebarang notis.

- tapi saya tetap nak hadiah no 1 itupun kalau tak dapat yang no 2 lah ye... hehehe

@

jika anda berminat dan nak tahu lebih lanjut pasal GA nie, sila2 click banner or SINI.

@

mungkin korang boleh jenjalan sambil cuci mata, 'jgn lupa pilih, dan bayar ye' kat http://gurls-closet.blogspot.com/..


*baju nie cantik sangat, mcm ala2 korea..

* dan begitu jugak dengan baju nie, cuma kalauLAH pinggang mak seperti dulu.. memg mak amik nokz, buleh pake taim gi owg kahwennn ;p

6 ulasan:

tia @ Ini Kisah Tia berkata...

ee , suka 2 helai baju dari yang terakhir .. sangat cantik oke ;)

Entri Apa Ni?
Dah Check Harga Blog Korang?

Nida berkata...

Good luck..

Kak Nida pun suka baju second last tu..:)

A y e s h a Ramlee berkata...

@tia @ Ini Kisah Tia cantikkan... ayesha pun suka gila, tp dulu buleh lew, skng ni mau koyak rabak... hehehe

A y e s h a Ramlee berkata...

@Nida akak, mari kita singgah beli.. :)

Gurls Closet berkata...

Dear, wish u best of luck :D.. yang tak join lagi meh la meriahkan suasana

A y e s h a Ramlee berkata...

@Gurls Closet betul2, yang tak join lagi, memg di jemput untuk join.. :)

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts