Rabu, 1 Jun 2011

Pink Vintage Giveaway

GA semperna pembukaan blog baru (http://pinkcraftheaven2.blogspot.com/) dan besday cik Ira, owner Pink Vintage.

Decorative Painting


Washer

Switch Plaque
* saya suka yang ini, cantik.. tp dinding uma saya purple, ada ke colour 2... 

dan saya + suka yang bawah ni, baby ooh baby..

Newbie Signage

jadi kalau korang pun sama berminat mcm ayesha, jgn lupa order kat cik ira atau hubungi beliau di irra_nur82@yahoo.com.

untuk lebih penjelasan click bawah ni..
@


dan untuk mencukupi syarat penyertaan saya tag..

- Nadia
- The Games Bingo
- Cik bunga
- my FELT shop
- dan mereka yang baca entry ni..

tarikh tutup : 30 jun 2011

Click SINI tau..

2 ulasan:

puanbee berkata...

cantik nya kalo dapat kite share ek haa

A y e s h a Ramlee berkata...

@puanbee memg cantik.. jom la masuk, mana tahu ada rezeki nak menang..

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts