Jumaat, 17 Jun 2011

Update 1 : Gambar Mereka Yang Lapar

Assalamualaikum kepada semua pembaca entry ni dan terima kasih untuk MEREKA yang sudi support Ayesha "CONTEST : Aku Yang Lapar"...

Saya kini berada di pahang, jengka 2..

Alhamdulillah kami semua selamat sampai pukul 10 pagi tadi,
bestnya, sama macam reunion family pulak kat sini..
adik beradik mak, 8 ogre.. semua anak2 balik, ha bayangkan..
lagi 1, family side mak kalau kumpul2 tak 'gelak mengekah2 tak sah' kahkahakahkah... @ dalam kata lain, orang melaka kalau berjumpa.. harukkk

Okey, cukup sampai situ. Kembali tajuk asal..
Jadi sila2lah korang melihat aksi mereka ketika LAPAR..

heheheh...

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

jujurnya susah jugak nak pilih untuk ke peringkat suku akhir tau

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

sebab

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tapi sebelum 2, sila check nama kalian dulu ye..
tekan SINI

* sila info ayesha dengan segera...
1... , 2... , 2 suku, 2 setengah, 2.45 ..... lambat2...
dah tak terima lagi, hehe

takdelah saya sekejam itu...

:)

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

semuanya memang sah2 lapar

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

no 1

no 2

no 3

no 4

no 5 

no 6
http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html
no 7

no 8

no 9 

no 10 

Stop jap, sambung nanti...

no 11 hingga selebihnya sila tunggu..

jahat tak.. hehe

Bye

* Pastikan gambar dan link anda tepat.. segala kesilapan amatlah disesali... :)

* Pak pak kepak kepak bung gebung gebung gebung...
Orait lew, kompang udah berbunyi.. akakk nak mengediq jap..
Usha pengantin pompan, yang bakal jd sepupu kami..

adakah CUN macam aku!!!

nantikan

12 ulasan:

Freaky berkata...

perghh makan2... bestnyeee

A'IM berkata...

smua kaki blogger rupanya...haha

my FELT shop berkata...

hahah, kau2 punya lapo nie... :)

Azura Idris berkata...

syabas lizahamidin...


terbaek la mysis...

A y e s h a Ramlee berkata...

@Freaky lapar kan... :)

A y e s h a Ramlee berkata...

@A'IM haha, ayesha masih lagi kaki sendiri...

A y e s h a Ramlee berkata...

@my FELT shop hik3

A y e s h a Ramlee berkata...

@Azura Idris blum umum lagi, dia pserta ptama... :)

NORFARAHIN ABDULLAH SANI berkata...

jom join my 1st GA n menang hdiah dr india
http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/06/do-me-favour-plzzz.html
tlg promote k..

A y e s h a Ramlee berkata...

@NORFARAHIN ABDULLAH SANI insyaallah

wana berkata...

nama ader tp gambo xder ag...sabar menunggu....

A y e s h a Ramlee berkata...

@wana tunggulah ye, gambar kat computer office, eshben exdent.. tu yg kena fokus lebih..

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts