Khamis, 28 Julai 2011

GiveAway EdY : still beauty

Hai semua.. lama tak masuk sini. alang2 masuk jumpa GA, terus join tanpa segan silu.. :)


GiveAway kali ini bersempena kelahiran "anak" baru The Beauty In Ugly...
yang masih mengekalkan trademark BEAUTY iaitu "TRAVEL BEAUTY"...

blog "Travel Beauty" bertujuan untuk berkongsi pengalaman tuan punya blog ke tempat2 yang pernah dilawati selain memberi panduan untuk korang yang plan nak pergi tempat2 tersebut..

jadi sekarang mari klik SINI...



GA yang di anjurkan oleh 

Tag : NaDia

Ayesha sangat tertarik menarik lagi wow, kat entry ni


gambar yang atas 2, cantikkan.. teringin gak rasa.. :)


gambar ni, ayesha pilih sbb suka cuti kat kapal2 mcm ni...




sekian...

p/s : Ikutkan ada banyak lagi gambar yang ayesha suka, tp kang kalau masukkan semua nanti ada pulak yang kata ayesha bodek :P.. jadi untuk elakkan ayat 2, setakat ini ajelah ye.. hehe

4 ulasan:

Edy Zaidi berkata...

thanks sudi join giveaway ni...good luck yer...:)

A y e s h a Ramlee berkata...

@Edy Zaidi terima kasih

butterflyana berkata...

Good Luck, Awak!
:)

A y e s h a Ramlee berkata...

@butterflyana terima kasih wak..

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts