Selasa, 19 Julai 2011

Hampir Nak Habis, Cepat..... FREE

Ladies Only
' kau ladies ke ? ;p '

Assalamualaikum...

Nak share apa yang saya jumpa kat SINI yang ada dalam SINI.

thank you kat AYUNG MERAPU


Pastinya FREE ye, cik dan puan2 semua.

Jadi mooh serbu..

- Mula2 klik SINI ke website kotex

- demO klik 'log masuk'.. (bulatan merah)

- pastu keluar bawah ni. kalau belum daftar, sila2kan lah..


- demO isi apa yang diperlukan, step by step.

- klik Produk >> mintak Simple


- Buat masa sekarang kotex promosi yang bawah ni je, so tak faham lagi :P


- selesai semua, mike akan diberitahu macam kawe.. :)


(HAMPIR NAK HABIS..... CEPAT2)

- Terima kasih, dalam masa 21 hari barang sampai. Insyaallah


SEKIAN..

4 ulasan:

Miss Xyz =) berkata...

haha, agak2 ada x laki yg bce? muahaha

A y e s h a Ramlee berkata...

@Miss Xyz =) haha, kat FB da ada.. kat blog kita tungguuu.. hehe

nEa FleriDa / nIL berkata...

dah isi lama tapi xsampai2 pn.. huhu

A y e s h a Ramlee berkata...

@nEa FleriDa / nIL uik, takpe.. biar ayesha try nasib pulak.. hehe.. apa2 sy info ... hehe

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts