Khamis, 7 Julai 2011

Masih Mencari Pemenang, Contest : Aku Yang Lapar!!

Assalamualaikum, entry hari ni cuma nak cakap 'sorry' kat korang yang join contest : Aku Yang Lapar!!...

Bukan sengaja taknak umum tapi ada antaranya hadiah masih dalam proses.

Jadi saya akan umumkan bila semuanya sampai kat tangan saya ye..

Hope, korang sudi tunggu.. kesabaran kalian adalah penghargaan untuk Ayesha Ramlee

tapi kalau ada yang rasa 'lamanya nak tunggu, malaslah nak tunggu :)'

sila bg tahu saya, sekurangnya saya taklah umumkan nama kalian sebagai pemenangnya... heheheh..

* semuanya hebat2, susah untuk saya ketemui resultnya. Percaya tak, bila pilih A, rasa macam B nampak real laparnya, bila pilih B si C pun buleh tahan... pening2... tapi rasa mcm Z lagi okey, aduhhh yang mana nie... nak bagi semua, voucer London weight management ada 1 je.

4 ulasan:

Kamil Kahar berkata...

hehe...jgn isaw...ktorang still sabar ag...kalo xsabar da lame banner kt sidebar ktorang hilang... (n_n)

A y e s h a Ramlee berkata...

@Kamil Kahar hahahahaha, ganasnya.... terima kasih ye... :)

Nida berkata...

nak tunggu.. nak tungguu... huhu

A y e s h a Ramlee berkata...

@Nida akak kena tunggu tau... :)

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts