Sabtu, 2 Julai 2011

Saya Menang "my 1st GA (ZUE)"

Assalamualaikum..

Hadiah nie sebenarnya lama dah dapat, tapi baru malam ni dapat ayesha hebohkan... :)

First, tq untuk cik Norma Azura Ismail (zue) cz pilih ayesha menjadi salah seorang menangnya..


bukan sengaja nak lenggah2, gambar dan giftsnya tertinggal kat office..

shoot story ajelah ye... hadianya



|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eeehhh, korang ni kan suka sebuk tau... hik3

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


'ape nie'... tp dalam hati dah tahu... hehehe

tah daaahhhhhh

AVON


Sekali lagi tq bebanyak kat ZUE

okeylah saya cerita sikit, kenapa lambat post.. gambar ni semua ada kat computer office, saya kan MC cz en suami x'dent.. dekat 2 minggu cuti.. buat kerja dari umah je, baikkan bos saya... :)

4 ulasan:

Onitsuka_hana berkata...

mmg bertuah la kak Ayesha nie. dari entry atas sampai bawah.menang jaa

A y e s h a Ramlee berkata...

@Onitsuka_hana alhamdulillah, rezeki bulan jun.. rezeki dunia IT dan rezeki alam nyata keduanya datang sekali..

NoRMa aZurA iSMaiL berkata...

thanx...

A y e s h a Ramlee berkata...

@NoRMa aZurA iSMaiL welcome

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts