Khamis, 6 Oktober 2011

Kemenangan Pertama... OCT 2011


Tq TENGKU NIZAM untuk GA ni, dan terutama thankz sangat2 kat Fara ANAK Abah yang menyemoncher gifts saya

* hadiah boleh pilih tak =p, like cincin lah.... sangat2..

6 ulasan:

CIK MAY berkata...

suke betul random org tu dengan link blog ayesha ye....blog cik may tak penah lekat pun..frust.... =(

A y e s h a Ramlee berkata...

@CIK MAY alahai cik may, kebetulan je ni... atau dalm kata lain, rezeki ayesha tahun ni.. insyaallah next year rezeki cik may pulak dak :)

SyUhAdA berkata...

thniah ye..

Nida berkata...

tahniah Ayesha... cincin tu memang sweet sesangat...:)

A y e s h a Ramlee berkata...

@SyUhAdA TQ

A y e s h a Ramlee berkata...

@Nida kan, kan

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts